Ranieri Voyager 19s

Author: Share:

Podjetje Moto-Nautika nam je v letošnjem letu ponudila priložnost, da ste lahko pobližje spoznali novi Ranierijev model Voyager 19S, ter dobili osebni vpogled v njegove karakteristike. Ta priložnost se je ponudila na letošnjem navtičnem sejmu v Biogradu na Moru , kjer je model bil na voljo za testiranje, z njim pa ste lahko nekateri tudi zapluli, ter sami spoznali kakšno stabilnost in okretnost Voyager 19S tudi ponuja. Z dolžino 5,65 metra in širino 2,2 metra, je Voyager 19S prava izbira ko želite izpluti hitro in enostavno.

Omenjen model je v letošnjem letu požel ogromno pozornosti na navtičnem trgu, saj nam daje izjemno razmerje med ceno, kvaliteto in standardno opremo. Skoraj vsaka investicija se nam v kratkem času poplača. Voyager 19S je posebej zanimiv za nekajdnevne družinske izlete, kajti omogoča transport do 7 oseb.
Osnovna oprema plovila zajema: trup bele barve, sprednjo sončno ploščad z mehkim oblazinjenjem, srednjo zložljivo klop, teleskopsko lestev za plavalce, kalužno črpalko, izjemno krmilno konzolo za instrumente in krmilom, navigacijske luči in kompleten set ograje iz nerjavečega jekla.

RANIERI – ITALIJANSKA KVALITETA
Italijansko podjetje Ranieri ima preko 40 letno tradicijo izdelave, prodaje in samega razvoja čolnov. Podjetje se danes lahko predstavi s 45 različnimi modeli, v svojo proizvodno linijo pa so pred kratkim uvrstili tudi pomožne gumijaste čolne, ki jih tako kot čolne, v celoti izdelujejo znotraj podjetja. Tradicijo kvalitete je ustanovitelj Pietro Ranieri prenesel na svoja sinova, ki z inovativnimi idejami podjetje peljeta še korak naprej.
Pri izdelavi plovil Ranieri so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju pa sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, ki zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.
VOYAGER 19S UPORABLJA H.I.S. TEHNOLOGIJO
H.I.S. je ekskluzivna tehnologija, uporabljena v razvoju trupa in produkciji Ranieri plovil. H.I.S. sistem deluje na princip zračne blazine, ki jo ustvari zrak pod ladijskim trupom. Posledično je krmiljenje s čolnom lažje, omogoča hitrejše pospeševanje, zmanjša porabo goriva in poveča stabilnost ter zmogljivost.
Vsako plovilo nam že v osnovni različici ponuja ogromno opreme in dodatnih elementov, kar je še en dokaz, da RANIERI želi poskrbeti za vsakega slehernega kupca in mu prenesti svojo ekscelenco, kakovost, eleganco in italijansko strast.VOYAGER 19S JE PRIMEREN ZA VSAKOGAR
Linija Open Line, kamor spada tudi Voyager 19S je primerna za popolne začetnike in izkušene navtike, ki želijo plovilo nad 4,55m dolžine in za vse, ki želijo predvsem veliko zunanjega in ležalnega prostora. Ker je VOYAGER 19S sorazmerno nizke teže je primeren za prevažanje s prikolico in osebnim avtomobilom, kar je zagotovo velika prednost, saj nismo omejeni z zimovanjem plovila v marinah.

OGLED MODELA VOYAGER 19S V ŽIVO
Slovenski navdušenci navtike imamo z letošnjim letom tudi izjemno priložnost, da si marsikateri model blagovne znamke RANIERI ogledamo tudi v živo. Salon Ranieri plovil se nahaja v severovzhodnem delu Slovenije, natančneje le slab kilometr iz izvoza avtoceste Maribor – Center. Na Ptujski cesti 63 v Miklavžu na Dravskem polju boste našli največji prodajno – servisni center v tem delu Slovenije – pooblaščenega prodajalca in uvoznika za Slovenijo in Hrvaško; podjetje MOTO-NAUTIKA d.o.o.. Obiščite spletni naslov www.ranieri.si za ogled celotne ponudbe plovil in dodatne opreme.

Info: Moto-Nautika d.o.o., Ptujska cesta 63, 2204 Miklavž na Dravskem polju
www.moto-nautika.com

  Next Article

Liqui Moly Multi-Spray

Pogledajte ostale članke