Preiskuz gumenjaka v rogozi ob avtocesti (pri mariboru)

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Urban
Kapitan korvete
Kraj: Slovenska Bistrica

Preiskuz gumenjaka v rogozi ob avtocesti (pri mariboru)

OdgovorNapisal/-a Urban » Če Jun 26, 2008 20:56

Je komu kaj znano če bi bilo to dovoljeno vem da se vozijo z vodnimi skuterji notri in surfajo, samo nevem če za to rabijo kako dovoljenje, ali pač po mili volji greš in se malo pelaš, pa me zanima če kdo kaj ve o tem.
zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » Če Jun 26, 2008 21:27

kolk vem, črna varianta. Ideje so, da bi to ekološko bombo (gramoznico) razglasili za zaščiteno območje, ker je tja priletel neki prtič in se mu ni ljubilo leteti dalje, kamor spada. Nadzora itak ni, podaj se v avanturo :roll:
gobbi
Viceadmiral
Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA

OdgovorNapisal/-a gobbi » Če Jun 26, 2008 23:15

Ni probelma pa kaj ti bo gdo počakaš na sredini šoder jame da se odpelje pa je , sam sem bil že večkrat tam moji kolegi so vsaki dan pa ni nič narobe.
LaMike
Viceadmiral
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a LaMike » Sr Jul 02, 2008 10:51

So se že tudi z gliserji vozili tam :lol:
Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a ss9940 » Po Jul 07, 2008 14:31

Ja res je, moj kolega je tam čistil svojega ljubljenčka (wellcraft 19ft), jaz sem pa tam samo "rit" pomolil v vodo in počakal, da je motor zamenjal slano vodo s sladko. Vsekakor pazi nekaj: rampa je IZJEMNO slaba, mojega starega čolnička (caravelle 1750br) nisem mogel potegniti ven s terencem (nissan terrano 2.7TD intercooler), ker je tako slab teren (šoder), tako da PREVIDNO! Je pa res da so ribiči dostikrat jezni in kličejo policijo ki potem preženejo ljudi z Jeti iz mlakuže :P

LP

SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Rafter
Kapitan fregate
Kraj: Southern district of Maribor
Kontakt:

Re: Preiskuz gumenjaka v rogozi ob avtocesti (pri mariboru)

OdgovorNapisal/-a Rafter » Če Sep 25, 2008 22:53

Urban napisal/-a:Je komu kaj znano če bi bilo to dovoljeno vem da se vozijo z vodnimi skuterji notri in surfajo, samo nevem če za to rabijo kako dovoljenje, ali pač po mili volji greš in se malo pelaš, pa me zanima če kdo kaj ve o tem.

Ah jebemti.... samo še čakam, kdaj bo kdo s tankerjem prišel v našo šoderjamo..... :roll: :roll: :evil:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov