Zanimivi linki, video posnetki in slike
Moderatorji: moderator2, moderator
-
navtik_borut
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Potopitev Sunseeker Manhattan 50 septembra letos po udarcu ob čer pred Ibizo.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Šibka točka digitalnega zaklepanja dolge vrste sodobnih avtomobilov - in to pri več ko enem sistemu zaklepanja.
Računalniška tehnologija v avtomobilih je - ker kot v zgodnjih časih računalništva večina razvijalcev opreme in programov, še posebej pa naročnikov, ni dovolj razmišljala o zlonamernih - ranljiva še na marsikaj drugega.
Računalniška tehnologija v avtomobilih je - ker kot v zgodnjih časih računalništva večina razvijalcev opreme in programov, še posebej pa naročnikov, ni dovolj razmišljala o zlonamernih - ranljiva še na marsikaj drugega.
Correct me if I am wrong, please.
H2O napisal/-a:Vem da je že bilo, ampak me zmeraj spravi v dobro voljo![]()
https://m.youtube.com/watch?v=OTXaQnR69ds
No ja, mislim da bi lahko na prste ene roke preštel ljudi ki bi ostali ravnodušni (da iz prve veš da ni nevaren), sploh če plavaš. Moja gospa ne bi šla več na vodo pa, če bi tale kuža kamne žrl.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov