LETNE VINJETE NA HRVAŠKEM IN POPIS OSEB...
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Pa če mi zaradi tega, da imam vse osebe ki so na čolnu popisane in samo niso overjene vzamejo čoln pa ga naj, ker potem res ne vidim več užitka. Da bom jaz nekoga peljal 5 kilometrov gor pa dol po morju se moram peljati deset kilometrov z avtom po 40-ih stopinjah na kapetanijo in tam čakati uro za en žig potem se res več ne splača imeti čolna.
Guma je guma, zaenkrat.
Ja ampak na žalost je tako edino pravilno, Santini je pa itak šerif tam doli. Drugače pa prosim ne pretiravaj s 40. stopinjami, ker ko ti prideš na morje temperature zraka drastično padejo in tud morje se ohladi. Zato te prosim, da avgusta ostaneš v Prlekiji, tam rabite dež za trto zalivat.
lpg
lpg
https://medisken.si
-
morski volk
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: ljubljana
vpis oseb
Vpišes osebe zato, da kapetanu in sebi prihraniš čas.
Še vedno pa tvoj vpis ni vreden nič če v zadnjem stolpcu ni čačke in žiga.
Še vedno pa tvoj vpis ni vreden nič če v zadnjem stolpcu ni čačke in žiga.
Meni v šibeniku tudi reče da naj pač pol koga vpišem če g ima gor važno da je vpisan ko te ustavijo.Vem da to po zakonu a se narediš še malo francoza. upam da bo špilalo če me slučajn ustavijo, še raje vidim da me ne. Samo na teh naših malih gumicah do 5m kaj se boš pa šel čarter saj mu je jasno da ne.
cibro napisal/-a:Samo na teh naših malih gumicah do 5m kaj se boš pa šel čarter saj mu je jasno da ne.
Nč mu ni jasno ! Ker se mu sploh ne da razmišljat kaj in kako. Tako da je vse odvisno od razpoloženja in karakterja tistega, ki te ustavi.
Če imajo tisti dan akcijo kontrole popisa oseb, si ga najeb.. Mimo pa glisirajo 50 m od obale in to jih takrat ne zanima.
Upam, da bo HR ob izpolnjevanju pogojev članstvu v EU, črtala te bedarije. Mi tako nimamo besede, mogoče pa nemške navtike tudi to moti. Potem pa bo.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kr en moraš razumeti ,da je hrvaška samo za slovence pomembna destinacija
Nemških navtikov je na jadranu okoli 4000 tisoč.mislim one v marinah.
Napram temu da je na bodenskem jezeru 4o ooo privezov ,potem veš ,da jim je za jadran povsem vseeno.
Če ne bomo mi kaj spremenili tam potem ne bo nihče.
Naš problem je v tem ,da nimamo kam drugam iti kot tja,oni vedo da mi pridemo in bomo vse plačali kaj si bodo izmislili.
LP
Nemških navtikov je na jadranu okoli 4000 tisoč.mislim one v marinah.
Napram temu da je na bodenskem jezeru 4o ooo privezov ,potem veš ,da jim je za jadran povsem vseeno.
Če ne bomo mi kaj spremenili tam potem ne bo nihče.
Naš problem je v tem ,da nimamo kam drugam iti kot tja,oni vedo da mi pridemo in bomo vse plačali kaj si bodo izmislili.
LP
Ja kr en to imaš prav, še ko sem imel 3m gumico pa eno jadno sidro in gledam kaj je to zaen kreten k piči direkt name na obalo(jaz zasidran ene 3m od obal) no in ene 20m od mene obrne da ga vidim v bok kjer piše Policija(naglasak na prvi i) in z bokom mimo odrvi ene 20 vozlov 20-25 m od obale. Sem se z nogami oprln na tla in ker je bla gumica lahka sem jo zadržal če je pa ne bi bi pa bila v skalah.
Tolk o glisiranju po lijepoj našoj oz. njihovoj.
Se pa zavedajo da v grčijo in italijo ne bomo šli in nas (zaenkrat)držijo za jajca.Janeze.
Tolk o glisiranju po lijepoj našoj oz. njihovoj.
Se pa zavedajo da v grčijo in italijo ne bomo šli in nas (zaenkrat)držijo za jajca.Janeze.
zobar napisal/-a:Imam jaz.Pošlji mi mail. pa dobiš.
Lep pozdrav!
Jaz bi tudi imel ta list za popis oseb - če je možno na mail.
Bi ga tudi jaz že doma izpolnil. Dobro - lani sem ga sicer že prej v koloni, ko sem čakal v Biogradu ko tele.(vrsta do bencinske pumpe skoraj)
Vsak pšemek, ga je posebej noter za mizo dopolnjeval, ker niso vedeli točno kako in kaj.
Je pa kapetan naprej vprašal čez vrsto, če ima kdo slučajno že vse izpolnjeno naj stopi naprej.(to sem pa bil slučajno jaz
PS: To čakanje bi mi predlansko leto skoraj čoln potopilo. Sem vprašal na pumpi, če ga lahko tam pustim za par minut, da skočim na kapetanijo - ni bilo problema, ker je tak mali
KAJ? Ja nekomu je pač ratalo čoln štartak v rikvercu, pa je za par centi falil mojo gumo - pa une granate v steno (rezervni motor - pa pa).
Lp Dejan
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti