Ponarejen hrvaški izpit
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Ponarejen hrvaški izpit
Imam vprašanje
včeraj mi je na uho prišlo da hrvati pri izdaji plovnega dovoljenja preverjajo izvor Izpita za čoln
Menda je slo državljan želel kupiti letno plovno dovoljenje in so mu na kapetaniji rekli naj počaka min...kmalu za tem so prišli gospodje v modrem in so ga odpeljali k sodniku kjer je bil zaslišan zaradi ponarejenega Hr. izpita...zgodba se je baje zakjučila z 500€ kazni.
Ima kdo podobne izkušnje?
včeraj mi je na uho prišlo da hrvati pri izdaji plovnega dovoljenja preverjajo izvor Izpita za čoln
Menda je slo državljan želel kupiti letno plovno dovoljenje in so mu na kapetaniji rekli naj počaka min...kmalu za tem so prišli gospodje v modrem in so ga odpeljali k sodniku kjer je bil zaslišan zaradi ponarejenega Hr. izpita...zgodba se je baje zakjučila z 500€ kazni.
Re: Ponarejen hrvaški izpit
smrekca napisal/-a:Imam vprašanje
Baje da je še zdaj v Reki zaprt.
Jaz sem ga delal slabih 10 let nazaj pri Spinakerju in takrat se spomnim da je bila cena v kompletu tečaj-izpit v Lj okoli 30 jurjev. Nekaj let nazaj pa še VHF v Kopru brez tečaja in so me samo takse stale okoli 20 eur..
Tako da se tudi sam sprašujem, zakaj bi sploh kupil izpit. Ker narediti ga pač ni nobena znanost, tudi če bi jih zastonj talali..štejejo itak več ali manj izkušnje.
Tako da se tudi sam sprašujem, zakaj bi sploh kupil izpit. Ker narediti ga pač ni nobena znanost, tudi če bi jih zastonj talali..štejejo itak več ali manj izkušnje.
Ponarejen hrvaški izpit
Je pa kar nekaj "frišnih kapitanov", vsaj ne bodo imeli ceremonij na dopustih z HR ablastmi
LP
LP
no rain, no rainbow
-
lisacliskooo
- Višji štabni praporščak
- Kraj: Ljubljana-Koper-Mali Lošinj
Res nevem kako moreš bit tak kreten, da kupiš izpit...
Ko gledam kaj vse pluje in leze po jadranu, pa kako manevrirajo oz. pristajajo... pa to je grozno!
Tisti, ki so izpit res opravljali, so vsaj 1x v življenju slišali, oz. morda prebrali določene pomembne stvari...ta ki ga "kupi" pa še tega nima...
Ko gledam kaj vse pluje in leze po jadranu, pa kako manevrirajo oz. pristajajo... pa to je grozno!
Tisti, ki so izpit res opravljali, so vsaj 1x v življenju slišali, oz. morda prebrali določene pomembne stvari...ta ki ga "kupi" pa še tega nima...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta