Izola boat show
Moderatorji: moderator2, moderator
- panter
- Poročnik bojne ladje
- Kraj: Škofja Loka
- Kontakt:
Evo sem si danes ogledal tole Izolo. Moram priznat da mi je Internavtika bolj všeč ker je bilo malo več opreme za plovila, kar je trenutno v mojem interesu. Plovil je bilo kar nekaj razstavljenih. Pogledal sem si nekaj jadrnic in ene tri manjše cruiserje. Najbolj mi ješe kar všeč Grašo 23, odlična zadeva pa je tale slovenska pogruntavščina s hibridnim pogonom Green Line al kako je že...
No pa LP vsem
Leon
No pa LP vsem
Leon
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Tudi jaz sem danes obiskal Izolo. Trudijo se, vendar pravijo, da ni nekega pretiranega nakupa. Največji obisk na Greenlineu, mislim, da bo edina prodajna uspešnica tega sejma. Pogledal nekaj jadrnic, nekaj ostalih plovil. Razočaran nad Elan 310 (mogoče sem pričakoval več). Izredno navdušen nad Greenline 33 Hybride. Se opravičujem, če sem, kadar koli kaj slabegaa napisal ali izrekel.
Našel sem SYNDRE 780 samo Mareta ni bilo tam, tudi hostes ni bilo tam. Od kolega sem zvedel, da je Mare bil doma. Grlo je ostalo suho, vaš Heiniken pa v prozornem hladilniku????!!!
LP

Našel sem SYNDRE 780 samo Mareta ni bilo tam, tudi hostes ni bilo tam. Od kolega sem zvedel, da je Mare bil doma. Grlo je ostalo suho, vaš Heiniken pa v prozornem hladilniku????!!!
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
gregor.n napisal/-a:Tudi jaz se bom jutri popoldne sukal tam okoli. O štantu ne bom govoril zaradi reklame, sicer pa saj veste kje bom.
lpg
Tm kjer mislm da boš so bili danes popolnoma brez energije... brez volje do življenja... kt da sm jih motu k sm se za abrko zanimu
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Evo poročilo zloženo skupaj. Novinec, ker si zamudil hostese pri Maretu, lahko malce pocediš sline, če boš prebral do konca.
No pa seveda tudi vsi ostali. Še povezava na portal:
Poročilo Izola Boat Show 2009
LP
Poročilo Izola Boat Show 2009
LP
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Admin hvala, ti si pa res prijazn! Oba z Maretom mi nista več kolega! ne govorim z vama!
Matejc, pa še res je. Bil sem na štandu B...... in se pogovarjal z vodilnimi. Adijo pristop, adijo oblačila, adijo zanimanje za stare kupce,.... aja pa še razen treh vodilnih, so vsi delavci šli adijo!
Gregor.n, ne tja hodit, ker boš razočaran (na štant mislim).
LP

Matejc, pa še res je. Bil sem na štandu B...... in se pogovarjal z vodilnimi. Adijo pristop, adijo oblačila, adijo zanimanje za stare kupce,.... aja pa še razen treh vodilnih, so vsi delavci šli adijo!
Gregor.n, ne tja hodit, ker boš razočaran (na štant mislim).
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti