sacs 900
Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
a pa tak coln sploh obstaja?
Pomojem je to skrita kamera! Če pa ni, @fuks, pa dam glas, da nic ne nalimas in se poskusis pomiriti na konkurencnem forumu, da ti dajo nazaj "sluzbo".
P.S. se opravicujem adminu in janadinu, dobra moderatorja sta, sem si sedaj zamislil kaksen bi bil forum, ce bi bil fuks moderator
Pomojem je to skrita kamera! Če pa ni, @fuks, pa dam glas, da nic ne nalimas in se poskusis pomiriti na konkurencnem forumu, da ti dajo nazaj "sluzbo".
P.S. se opravicujem adminu in janadinu, dobra moderatorja sta, sem si sedaj zamislil kaksen bi bil forum, ce bi bil fuks moderator
Matejc napisal/-a:Tex napisal/-a:Matejc napisal/-a:tex u lj nimam barke.... jeba![]()
pa klime tudi ne, ajde matejc, kam gremo na hladno pivo ?
šit prepozn vidu pa v tvojih koncih sem bil... drugič
jaja, kar priznaj, da se je šele sedaj tok ohladilo, da ti je spet kompjuter zalaufal
no pa drugič...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Tex napisal/-a:Matejc napisal/-a:Tex napisal/-a:Matejc napisal/-a:tex u lj nimam barke.... jeba![]()
pa klime tudi ne, ajde matejc, kam gremo na hladno pivo ?
šit prepozn vidu pa v tvojih koncih sem bil... drugič
jaja, kar priznaj, da se je šele sedaj tok ohladilo, da ti je spet kompjuter zalaufal![]()
no pa drugič...
priznam
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
janadino mi grozi po ZS,da se naj predstavim-
no pa začnimo -sem prijeten sramežljiv fantek s štajerskega konca.
ker je občasno potrebno preveriti če moderatorja kaj delata,oz,za Matejca vemo da dela,naš janadino pa je saj vemo kaj pa ne dela nič,oz,vidim da dela vsaj na forumu,mu bom dal za pijačo septembra
do danes sem kupoval antifauling,pa me je Matejc zbrisal,zato ga več ne rabim,janadino ti me pa danes zbriš,ker na forum se več ne bom prijavil,ker grem na zaslužen dopust.
me bo pa dokončno zbrisal-admin-mu bom z težkim srcem dovolil
naj vam pa -admin-napiše kdo sem,ker si jaz ne upam,do takrat pa uživajte v vročini
z vsemi,ki ste me popljuvali,pa se ne družim več
Urke na sacse se spoznam,ker sem večkrat pil na tvojem
no pa začnimo -sem prijeten sramežljiv fantek s štajerskega konca.
ker je občasno potrebno preveriti če moderatorja kaj delata,oz,za Matejca vemo da dela,naš janadino pa je saj vemo kaj pa ne dela nič,oz,vidim da dela vsaj na forumu,mu bom dal za pijačo septembra
do danes sem kupoval antifauling,pa me je Matejc zbrisal,zato ga več ne rabim,janadino ti me pa danes zbriš,ker na forum se več ne bom prijavil,ker grem na zaslužen dopust.
me bo pa dokončno zbrisal-admin-mu bom z težkim srcem dovolil
naj vam pa -admin-napiše kdo sem,ker si jaz ne upam,do takrat pa uživajte v vročini
z vsemi,ki ste me popljuvali,pa se ne družim več
Urke na sacse se spoznam,ker sem večkrat pil na tvojem
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov