MONTAŽA IZVENKRMNEGA MOTORJA
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
MONTAŽA IZVENKRMNEGA MOTORJA
Pozdravljeni morjeplovci!
Poletje se bliža in skrajni čas je, da se pripravim na montažo izvenkrmnega motorja na gumenjaka, ki že vso zimo počivata v garaži. Naj opozorim, da gre za pvo montažo oz. motor in čoln (Capelli Tempest 470 + Honda BF50) sta nova, kar pomeni, da bi bilo tudi potrebno motor tudi napolniti z vsemi potrebnimi tekočinami, itd.... .
Ima mogoče kdo kakšen predlog oz nasvet. kdo bi mi lahko kvalitetno zmontiral, ter nastavil motor in to za zmerno ceno.
Hvala za nasvet in L.p., Dane
Poletje se bliža in skrajni čas je, da se pripravim na montažo izvenkrmnega motorja na gumenjaka, ki že vso zimo počivata v garaži. Naj opozorim, da gre za pvo montažo oz. motor in čoln (Capelli Tempest 470 + Honda BF50) sta nova, kar pomeni, da bi bilo tudi potrebno motor tudi napolniti z vsemi potrebnimi tekočinami, itd.... .
Ima mogoče kdo kakšen predlog oz nasvet. kdo bi mi lahko kvalitetno zmontiral, ter nastavil motor in to za zmerno ceno.
Pozdravljen,
Kolikor vem je kar nekaj teh Hondinih motorjev uspešno prodajal in montiral Nautic Center AS BOATS iz Frama pri Mariboru.
Kontaktiraj jih.
www.as-boats.si
Lep pozdrav-
Kolikor vem je kar nekaj teh Hondinih motorjev uspešno prodajal in montiral Nautic Center AS BOATS iz Frama pri Mariboru.
Kontaktiraj jih.
www.as-boats.si
Lep pozdrav-
Re: MONTAŽA IZVENKRMNEGA MOTORJA
Dane napisal/-a:Pozdravljeni morjeplovci!
GALIO d.o.o. Dragomelj
po novem imajo tudi center gumenjakov in servis in delajo kvalitetno
www.galio.si
Če je motor nov je najvrjetneje tudi v garanciji, posamezniki zahtevajo, da je potrebno montažo urediti pri pooblaščencu, da ne bi prišlo do zapletov pri morebitnem uveljavljanju garancije. Včasih so zahteve za uveljavljanje garancije lahko tudi zapletene.
Vsekakor pa naj montažo opravi nekdo, ki ima na tem področju izkušnje.
LP
Vsekakor pa naj montažo opravi nekdo, ki ima na tem področju izkušnje.
LP
AT
Kot so že napisali predhodniki. Obvezno na pooblaščen servis.
Generalni prodajalec in serviser za Honde je podjetje AS Domžale. Nahajajo se v OIC Trzin.
www.honda-as.com/.
LP Klemen
Generalni prodajalec in serviser za Honde je podjetje AS Domžale. Nahajajo se v OIC Trzin.
www.honda-as.com/.
LP Klemen
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
Mene pa zanima, kje si vse skupaj nabavil. Verjetno si nekje našel zelo ugodno, ker običajno se za montažo dogovoriš kar ob nakupu.
Kaj pa ostalo? Imaš rezervoar z merilcem nivoja? Akumulator? Ker ob montaži motorja je treba montirati in priključiti tudi to.
Poskusi se dogovoriti tudi za prvo splovitev in preizkus na vodi.
Kaj pa ostalo? Imaš rezervoar z merilcem nivoja? Akumulator? Ker ob montaži motorja je treba montirati in priključiti tudi to.
Poskusi se dogovoriti tudi za prvo splovitev in preizkus na vodi.
klemzi napisal/-a:Kot so že napisali predhodniki. Obvezno na pooblaščen servis.
www.honda-as.com/.
LP Klemen
to NE drži oni (AS ni generalni) so samo prodajalci(iz mojih izkušenj zelooo slabi, veliko reklamacij in brezbrižen, lahko rečem nesramen odnos do strank)
raje se dogovori pri katerem drugem
Hondo preko podjetja Fred Bobek iz CRO zastpa in prodaja zanesljivo in uspešno
Fred Bobek Slovenija d.o.o. Kamniška 25 tam se tudi dogovoriš za montažo in servis
http://www.honda-slovenia.com/
Hvala vsem za odgovore...
Nekako sem se odločil za As Domžale in tudi uspešno splovil.
Res pa je, da se je pri montaži dogodilo kar nekaj detaljev, za katere bi raje videl, da jih nebi bilo.
Drugače pa se čoln res lepo pelje in po 15 urah lahko rečem, da je čoln izredno suh. Do sedaj se ne spomnem, da bi me kdaj zamočilo. Priporočam:)
L.p., Dane
Nekako sem se odločil za As Domžale in tudi uspešno splovil.
Res pa je, da se je pri montaži dogodilo kar nekaj detaljev, za katere bi raje videl, da jih nebi bilo.
Drugače pa se čoln res lepo pelje in po 15 urah lahko rečem, da je čoln izredno suh. Do sedaj se ne spomnem, da bi me kdaj zamočilo. Priporočam:)
L.p., Dane
MareC napisal/-a:klemzi napisal/-a:Kot so že napisali predhodniki. Obvezno na pooblaščen servis.
www.honda-as.com/.
LP Klemen
to NE drži oni (AS ni generalni) so samo prodajalci(iz mojih izkušenj zelooo slabi, veliko reklamacij in brezbrižen, lahko rečem nesramen odnos do strank)
raje se dogovori pri katerem drugem
Hondo preko podjetja Fred Bobek iz CRO zastpa in prodaja zanesljivo in uspešno
Fred Bobek Slovenija d.o.o. Kamniška 25 tam se tudi dogovoriš za montažo in servis
http://www.honda-slovenia.com/
Se opravičujem. Očitno so generalni samo za motocikle.
Do mene osebno so bili korektni, čeprav sem menjavo zob. jermena dal zamenjati v Italiji v bliži Trsta.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov