Vprašanja:
Ali imate tudi za + zbiralnice in nato vse porabnike vezane gor? (predvidevam da ja)
Ko se kupuje zbiralnico - za kolk priključkov naj bo? Preštejem obstoječe in še kaka rezerva?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Bavarko napisal/-a:Za + imaš stikalno ploščo z varovalkami.
polanc napisal/-a:V aku klemo daš par tavečih kablov..za armaturko,za vinč,za 2 akuja vsporedno za bowtruster in to je nekje to.Podobno sem jaz naredil tudi za minuse,tako da nisem dajal zbiralk.Pa namazat je treba kleme da ne oksidirajo..

motorni napisal/-a:Takšno sračje gnezdo, polno enih žic in žičk brez varovanja od aku klem proti omarici, pa proti polnilcu in še kam, sem dobil na barki, ko smo jo kupili. To kar kliče po kakšnem požaru. Potem sem odstranil vse in potegnil od vsake kleme eno žico 70mm2 do omarice z varovalkami, plus žica je dodatno zaščitena s flexicon cevjo. V omarici se obe žici končata v sponkah za dvižne vode. Plus gre od tu dalje na varovalke, minus pa na večje porabnike in na vrstne sponke, povezane z mostički.
MareC napisal/-a:a dej pretiravat jaz imam podobno, pa čist vse štima
Nikola T. napisal/-a:MareC napisal/-a:a dej pretiravat jaz imam podobno, pa čist vse štima
SUPER, DOKLER ŠTIMA

Grega295 napisal/-a:Takole nekako imam (stara fotka):
tomaz_slo napisal/-a:...priključne sponke na AKU so mi sumljive. Kombinacija dveh kovin ne gre skupaj...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov