Klubska kartica morjeplovec.net - popusti

Vse o opremi motornih plovil in jadrnic, tehnični nasveti v zvezi z opremljanjem plovil, prikolice za prevoz plovil, stojala za zimovanje plovil...

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator

Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

Klubska kartica morjeplovec.net - popusti

OdgovorNapisal/-a Marchi » Ne Jan 31, 2010 18:41

Ob debati okrog vrvi, se mi je porodila ideja, verjetno nisem prvi, da bi lahko "zlorabili" to našo veliko združbo Morjeplovec.net (1300+), za kakšne ugodnosti v smislu popustov, klubkse kartice ipd.

Na enem od srečanjev, bi se zmenili, kako iti v akcijo, kdo h komu ipd.
Če npr. pri Lotos marine ali Motomarine dosežemo dogovor o 20% popustu je že kar nekaj.

Samo moj skromen predlog. Se skuzavam, če je ta debata že pase.

Tata Admin, kako je s tem, je kaj šans?
pale
Admiral
Kraj: ˇljubljana

OdgovorNapisal/-a pale » Ne Jan 31, 2010 20:28

na srečanju pri jelenu je že bila debata o tem.
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Ne Jan 31, 2010 20:30

Marchi,...... 20% popusta :roll:

Samo v sanjah! Kdo pa še danes daje takšne popuste? Na karticah je po navadi 5 ali največ 10%, pa še to samo na delo oz. storitev. Zadevo poznam, ko smo iskali popuste pri drugih karticah, poleg tega je omejitev: Samo ena firma z enako storitvijo ima popust.
Recimo, popust ima samo ena navtična trgovina, ne moreta imeti dve. itp.

LP
:wink:
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Ne Jan 31, 2010 20:53

Ko sem jaz opremljal jadrnico z opremo in še trije sotrpini, ki so istočasno kupili barko, smo združili moči in se v Motomarinu zmenili za 20% popust in še odšteto IVO, ker je oprema šla na HR. Barke so bile takrat pod A zastavo.

Vrednost nakupa je pa res bila cca 15 - 20.000€.

Takrat sem dobil privezne vrvi po smešno nizki ceni in tako opremil celo čartersko floto, čarterista h kateremu je šla barka. 4 koluti po 50m 16mm vrvi.

Pri vsem gre za to, da smo forum kot tak postali velik potencial za "skupne nastope in akcije".

Evo, jaz bi npr. lahko zrihtal 20% in mogoče še več na najem plovil v 5., 6., 9. in 10 mesecu. Nekaj je. Mogoče še kdo kaj in smo tam in imamo neko klubsko ponudbo.

Zdaj bom s tem zaključil, ker res brez Admina ne bi rad razpredal teme, ampak če je interes, en konkreten sestanek na to temo ne bi bil napak.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Jan 31, 2010 21:11

Živjo vsi skupaj!

Ideja o neki klubski kartici je že stara kakšno leto, pa se do sedaj nismo še nič pametnega dogovorili... No ja, pri Jelenu sem omenil nekaj več in tudi bo nekaj več! Doma so že folije za plastificiranje, hahaha. :D
Dajte mi ta teden, da napišem še poročilo iz Düsseldorfa in da še malo razmislim, potem pa bom tukaj objavil en mail, na katerega boste sporočili podatke. Seveda tisti, ki bo želel kartico...

Okrog popustov sem nekaj že dogovorjen, predvsem v navtičnih trgovinah, se bo pa sproti dopolnjevalo...
Je pa v moji glavi pred nekaj tedni zrasla še ena ideja, o tem pa čez nekaj mesecev. :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov