ŠE VEDNO IŠČEM DVOOSNO PRIKOLICO ZA PREVOZ ČOLNA.
ČOLN JE DOLG 670 CM IN TEŽAK OKOLI 2 TONI.
Ali jo kdo prodaja???
L.P. Ervin 041 470 360
DVOOSNA PRIKOLICA ZA ČOLN
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
Dvoosna prikolica
Če jo imate, prosim povejte ceno, pa se dogovoriva.
Ervin 041 470 360
Ervin 041 470 360
Re: Dvoosna prikolica
bostjan9 napisal/-a:Če jo imate, prosim povejte ceno, pa se dogovoriva.
Ervin 041 470 360
Je nimam lahko ti jo pa naredim, imam kar nekaj izkušenj z izdelavo raznoraznih prikolic.
2 osna prikolica.
Prikolico še vedno iščem.
Moj čoln je dolg 7 metrov in težak okoli 2 toni.
Ali bi bilo to O.K. ???
Kakšna pa bi bila cena prikolice?
l.p. Ervin 041 470 360
Moj čoln je dolg 7 metrov in težak okoli 2 toni.
Ali bi bilo to O.K. ???
Kakšna pa bi bila cena prikolice?
l.p. Ervin 041 470 360
admin napisal/-a:Prikolica je narejena v Brezju, pri enem privat šlosarju. Saj ne da je slaba, samo ni pa to osovina priznanega proizvajalca, tudi gume so majhne, dvoosovinka je sranje pri tej masi... Zakaj? Prvič imaš gor 4x gume, pa 4x ležaje in vse pač po 4x... Na roke jo boš zelo težko kaj premikal... Jaz osebno bi raje vzel enoosovinko 1300 kg, ki ima nosilnost tam okrog 980 kg. To je to... Lahka, pa kvalitetna osovina s kvalitetnimi ležaji in zavorami. No če vzameš od Lovšina, potem si nekje na dobrih 2000 EUR + DDV, kar pa je precej več... TPV je sicer malo slabša kar se tiče valjev, drugače pa odlična prikolica, cena z DDV za 1300 pa tu nekje, mogoče malo pod 2000... Dvoosovinka je zakon, samo šele potem, ko so enoosovinke na zgornji meji, recimo pri 1800 kg. Vse spodaj pa je enoosovinka cenejša za kupit, za vzdrževat in tudi lažja za premikanje...
Tole je zapisal admin o prikolici, za katero imam dokumente. Mi je bila od firme Obsession obljubljena, pa se z njimi nikoli nisem mogel dogovoriti za prevzem. Zgolj dobronamerno opozorilo !
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov