4. ruta Morjeplovec.net - plan, navodila, prijave in info
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
kasaudio napisal/-a:Kakšen je sedaj timing za tiste ki bomo v Dunatu štartali? Sprašujem zato, ker imam kar komplicirano logistiko (malček k starim staršem,...) in je brezveze da norim ob 5h zjutraj in potem čakamo tam do popoldne da crkne burja na sprejemljiv nivo.
LP
Jaz grem ponoči dol,se pravi zgodaj zjutraj sem tam,pa te vidimo, kdaj naprej,upamo lahko, ke de burja popustila,ne.Grem pa preko Središča ob Dravi,pa Varaždin na avtocesto.
LP Dani
Evo Morjeplovci se zbirajo na Dunatu, party se je začel!!!
Vetra (burje) je bilo danes čez dan kar za dobro mero, se je pa sedaj čisto umirilo! Le še rahla sapica! Ravnokar sem govoril s Carjem preko VHF... On pluje iz Raba proti Meliju in pravi, da je morje čisto mirno, se pravi je veter tudi v Kvarneriću povsem upadel... Kako bo jutri bomo videli, brez panike!
Tisti, ki pridete zjutra, bodite tu ob 8 uri! Čoln je treba v morje, rešit papirje na kapitaniji in podobno!!! Ura bo takoj 12! Kdaj bomo štartali pa je odvisno največ od vremena... Načelno je do 12 ure ziher štart, če le ne bo burja preveč močna...
LP vsem od vseh nas tukaj!
Vetra (burje) je bilo danes čez dan kar za dobro mero, se je pa sedaj čisto umirilo! Le še rahla sapica! Ravnokar sem govoril s Carjem preko VHF... On pluje iz Raba proti Meliju in pravi, da je morje čisto mirno, se pravi je veter tudi v Kvarneriću povsem upadel... Kako bo jutri bomo videli, brez panike!
Tisti, ki pridete zjutra, bodite tu ob 8 uri! Čoln je treba v morje, rešit papirje na kapitaniji in podobno!!! Ura bo takoj 12! Kdaj bomo štartali pa je odvisno največ od vremena... Načelno je do 12 ure ziher štart, če le ne bo burja preveč močna...
LP vsem od vseh nas tukaj!
Evo fantje, jest, pa Bimmer , Zeja in Tex smo v Maračolu pa piha glih tolk da nam brisače suši.
Čez kverner je bla pa prov ena lepa dogodivščina.
Kr en, Brane 40 in Mariachi so pa pobegnil do Lošinja ker jih je bilo strah da jih v Maračolu vrže na obalo.
Se vidmo jutri v Balvanidi, če me boste sploh še videli.
Lp Mitja
Čez kverner je bla pa prov ena lepa dogodivščina.
Kr en, Brane 40 in Mariachi so pa pobegnil do Lošinja ker jih je bilo strah da jih v Maračolu vrže na obalo.
Se vidmo jutri v Balvanidi, če me boste sploh še videli.
Lp Mitja
-
matejofski
- Viceadmiral
Ker nisem dobil mehanika, sem se sam lotil popravila. Trenutno sem zamenjal olje, hladilno tekočino. Motor dela, moram pa še probati pod obremenitvijo. Vidim, da že uživate in mi je prav žal, da nisem poleg. Marči ti se pa kaj javi v Bunarini. Vsem lep pozdrav Luftar
NAVIDEZNI SVOBODI NAVKLJUB
TE BARKA NAREDI SUŽNJA
TE BARKA NAREDI SUŽNJA
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost