OdgovorNapisal/-a sraufncigr » Če Jun 13, 2013 00:10
Lep pozdrav.
Sem vedel, da bo moj odgovor komu na živce stopil.
Moj namen ni žaljenje kogarkoli in kot sem v enem od zgornjih postov napisal, raje 6x vprašam in sem 3x napi.den, kot pa da 1x zaje.em.
Sem pa že predolgo let v druščini takih in drugačnih jadralcev, nekateri (hvala bogu velika manjšina) od njih so pa kot ven iz Mlakarjeve pesmi... Eno je človek, an drugo je...
Rad imam ljudi, ki neglede na neumnost vprašanja (ki je popolnoma subjektiven kriterij) odgovorijo na normalen način. Ne pa ko tahujši admirali.
Na primer: "Sem šel še enkrat brat, pa sem se temu zopet nasmejal.... ...Tebi pa edina težava, če sploh je, osmoza. Za v rubriko šale je tole."
Takle odgovor je poniževalen (da o preostalem, necitiranem delu ne govorim) in ni vreden človeka, ki ima tak "renome" na tem forumu.
pajer1 me ne pozna, ne ve kdo sem, predvsem pa nima pojma zakaj sem rekel, da nam je osmoza edini problem. Če me vpraša, mu bom razložil.
Tomki: da sem se z vprašanji obrnil na ta forum me je prepričalo to, da ste na njem nekateri, ki svoje znanje delite obširno, podkrepljeno in z dobro voljo!
lp