Hvala za pomoč.
Lp
Moderatorji: moderator2, moderator
spyder napisal/-a:Z videokamero sem snemal direkt na mini dvd.Zdaj si hočem naredit kopije,ker se z časom kao zbriše iz dvd jev![]()
Dam v računalnik dvd in odprem v moj računalnik,primem video mapco in jo kopiram v disk al pa na namizje.Verjetno se je že pri snemanju na dvd kaka napakca pojavla,ker nekaj dvd sem normalno kopiral.Če se da po odlomkih presnet bi izpustil une ki zaštekajo.Samo ko odprem mapco je cel video u kosu(recimo 1 gb).
Na tv v plajerju mi nič ne zašteka in normalno gledam.Na računalniku mi kdaj malo zašteka ko gledam,potem spet dela.
[/img]http://www.mojalbum.com/spyderpajk/dvd/foto/19192568
ko začne snemat je zeleno.Rdeče rata ko neha.Na drugem računalniku z drugim programom pa napiše prav error
bfrenk napisal/-a:Ja čudno. Po moje je ali slab zapis na mini DVD ali pa ima dvd enota v tvojem računalniku težave s čitanjem.
Če imaš možnost, probaj prenesti te filme na kakšnem drugem računalniku, in če bo tam OK, je problem v tvojem računalniku.
spyder napisal/-a:bfrenk napisal/-a:Ja čudno. Po moje je ali slab zapis na mini DVD ali pa ima dvd enota v tvojem računalniku težave s čitanjem.
Če imaš možnost, probaj prenesti te filme na kakšnem drugem računalniku, in če bo tam OK, je problem v tvojem računalniku.
Tudi na drugem računalniku ne dela.
Barraqda kaj to kar enega odprem in potem?
Odpru sem jih ene par,prenesu in mi je samo zjebalo orodno vrstico![]()
Si tolko prijazen da mi poveš ktiro od teh in kako potem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti