Izgnana tema

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

SR 290
Admiral

Re: Izgnana tema

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Če Okt 07, 2021 10:47

@Sandi,
sploh ni paradox! Če zdaj napraviš kako lupmarijo jo hitro pocvirnaš malo dlje od Hrvaške, potegneš zraven denar in si popolnoma varen, pa še kake kanibalske čevapčiče si lahko v miru spečeš. Za čudne posle imaš vse pted nosom in se ne rabiš izpostavljat na Kajmanih in padat v neke pandore, v katerih te edino tebi naklonjeni novinarji lahko rešijo blamaže. (Že nekaj tednov se menda trudijo filtrirat podatke, da bi usrali vaše in zaščitili naše.)
Ko se meje podrejo, bo treba mnogo večja kilometrov in iznajdljivosti.

Kot danes komentira Janković:"Ljubljana si tega ne zasluži. Protesti so bili popolna tragedija, zanje je pa kriv izključno Janša." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Le zakaj so zanj ti protesti tako tragični. Odlična večpomenka! 8)
Nazadnje spremenil SR 290, dne Če Okt 07, 2021 10:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Če Okt 07, 2021 10:55

Sam da ne bomo zdaj še pro-cepilci s teorijami zarote :)
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Če Okt 07, 2021 11:23

:D Ne vem, ali je zarota, če rečem, da je bil v torek v vsakem pogledu miting resnice? :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 07, 2021 11:58

Ko so nacisti prišli po komuniste, sem bil tiho; nisem bil komunist.
Ko so zaprli socialne demokrate, sem bil tiho; nisem bil socialni demokrat.
Ko so prišli po sindikaliste, sem bil tiho; nisem bil sindikalist.
Ko so prišli po Jude, sem bil tiho; nisem bil Jud.
Ko so prišli po mene, ni bilo nikogar več, ki bi spregovoril.

Martin Niemoeller
Bavarko
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bavarko » Če Okt 07, 2021 12:14

SR 290 napisal/-a:Saj glede na včerajšnje in predvčerajšnje stanje prispevkov je bilo kot kaže precej morjeplovcev službeno v Ljubljani. Zlatko in Stevanović sta menda tudi službeno odsotna.

Kakor koli, lahko si misliš kar hočeš, jaz sem bil tokrat službeno v Ljubljani, bom pa naslednjič sigurno prišel na proteste, vzdušje je fenomenalno, prav žal mi je bilo zapustit množico, zaradi večerje s poslovnimi partnerji.

Sandi__ napisal/-a:.......... ali bi ga s tonfom po buči

:lol: :lol: :lol: :lol:
Prazne obljube!!!!
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Če Okt 07, 2021 13:16

H2O napisal/-a:Ko so nacisti prišli po komuniste, sem bil tiho; nisem bil komunist.

Meni je najbolj smešno to, ko imajo eni toliko povedat proti nacistom in obenem dvigajo komuniste v nebo.
Škoda, ker 01. 05. 1941 bi lahko z obojim skupaj žuriral v Ljubljani. Šele po tistem so se sprli, ker je idiot Hitler nategnil drugega idiota Stalina. Ko pogledaš statistiko žalostnih smrti v drugi vojni začuda opaziš, da idiot Hitler ni pobil največ ljudi. :shock:
Ime obojih se končuje na ISTI!

Zakaj to pišem? Zato ker je imel torkov miting resnice zelo veliko z željo po obujanju spominov!

Še ena paralela:
Ker matilda pobira necepljene nisem tiho. :wink:
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 07, 2021 13:43

Nikoli nisem bil komunist, in sprva sem celo podpiral to vlado.

Zdaj pa komaj čakam, da bo odletela na smetišče zgodovine. In nisem edini.

Na volitvah se bomo prešteli. Upam, da bodo čimprej.
Sandi__
Kapitan

OdgovorNapisal/-a Sandi__ » Če Okt 07, 2021 13:46

Bavarko napisal/-a:Kakor koli, lahko si misliš kar hočeš, jaz sem bil tokrat službeno v Ljubljani, bom pa naslednjič sigurno prišel na proteste, vzdušje je fenomenalno, prav žal mi je bilo zapustit množico, zaradi večerje s poslovnimi partnerji.

Mogoče si od blizu drugače dojel dogajanje. Zunanji opazovalec je dobil sporočilo, da corona ne obstaja, nihče še ni umrl od nje, potem pa so Ljubljano spremenili v planet opic.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 07, 2021 14:55

SR 290 napisal/-a:Še ena paralela:
Ker matilda pobira necepljene nisem tiho. :wink:

Matilda pobira tudi cepljene, ampak o tem so skoraj vsi tiho.
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Če Okt 07, 2021 15:14

Kakorkoli;
Vsak ima svoj prav, jaz sem svojega povedal, malo popikal, zdaj sem se pa že malo naveličal in bom bolj bral kot špikal. :D
Je pa zanimivo videt kako različni smo si ljudje in kam vse morajo politiki metat trnke, da kaj ujamejo. :D
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 07, 2021 15:19

SR 290 napisal/-a:Je pa zanimivo videt kako različni smo si ljudje

Hvalabogu. A si predstavljaš, da bi bili vsi enaki in bi enako razmišljali?
igor_k
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a igor_k » Če Okt 07, 2021 17:30

@SR 290, tebi že malo mrak pada na oči od teh komunistov...

Torej, komunizem je bil zločinski. Kako potem lahko imenujemo pripadnike in člane komunistične stranke. Pravilno: zločinci.

Samo da te spomnim, daleč največ bivših komunistov je ravno v največji pozicijski stranki. Še več, njihov vodja (edini vodja katerekoli trenutne stranke v SLO) je tudi bivši komunist. Za češnjo na torti je pa še predsednik vlade.
fakinx
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a fakinx » Če Okt 07, 2021 17:33

H2O napisal/-a:Nikoli nisem bil komunist, in sprva sem celo podpiral to vlado.
Edino s tem, da se bomo na volitvah prešteli, se lahko strinjam. Vse ostalo je stvar tvojih osebnih preferenc.
Sloveniji že doooolgo ni šlo tako dobro, kot nam gre sedaj. Ko pomislim na KUL-ovce me močno spreleti strah za mojo denarnico.... Če je tebi vseeno za njo, jo lahko že kar zdaj olajšaš. Mnogi ti bodo hvaležni... (čeravno morda tega ne bodo zelo izrazito izkazali) :mrgreen:
In ja - pod KUL-om boš hitro selil prihranke iz banke v štumpf. Je že bilo tako in čisto možno je znova.
fakinx
Admiral
Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a fakinx » Če Okt 07, 2021 17:36

igor_k napisal/-a:@SR 290, tebi že malo mrak pada na oči od teh komunistov...
Torej, komunizem je bil zločinski. Kako potem lahko imenujemo pripadnike in člane komunistične stranke. Pravilno: zločinci.
Samo da te spomnim, daleč največ bivših komunistov je ravno v največji pozicijski stranki. Še več, njihov vodja (edini vodja katerekoli trenutne stranke v SLO) je tudi bivši komunist. Za češnjo na torti je pa še predsednik vlade.
...razen kompletne SD - vsi "ponosni nasledniki komunistov" in Levice - stranke, ki se zavzema za "demokratični" socializem. Brez skrbi, če niso ti (bili) komunisti, so bili to zagotovo njihovi starši in stari starši. Saj veš, jabolko ne pade daleč od hruške... :roll:
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Če Okt 07, 2021 17:53

fakinx napisal/-a:
H2O napisal/-a:Nikoli nisem bil komunist, in sprva sem celo podpiral to vlado.

Edino s tem, da se bomo na volitvah prešteli, se lahko strinjam. Vse ostalo je stvar tvojih osebnih preferenc.

A s tem se ne strinjaš, da so moje osebne preference drugačne od tvojih? Ti hočeš enoumje?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost