Tina Maze
Moderatorji: moderator2, moderator
Tina
Bravo.
Lexikon v malem...
Točno Ivčna, Dragota in Danilota sem pa čisto pozabil...
Pa tudi Katjušo....Kodrun Marjan starejši je pa bil prvi biatlonec (včasih so mu rekli patruljni tek) in je tekmoval med leti 1950 in 1955 in je 3 x zmagal.
Je sorodnik in vem, da je to tako.
l.p. b9
Lexikon v malem...
Točno Ivčna, Dragota in Danilota sem pa čisto pozabil...
Pa tudi Katjušo....Kodrun Marjan starejši je pa bil prvi biatlonec (včasih so mu rekli patruljni tek) in je tekmoval med leti 1950 in 1955 in je 3 x zmagal.
Je sorodnik in vem, da je to tako.
l.p. b9
bostjan9 napisal/-a:
Se kaj vidimo v Črni.....ko me vidiš me pocukaj za rokav...
b9
Enkrat, ko greš v Šmelc zavij desno po makadamu takoj, ko prideš čez Lahov most...
Boš povedal, če se da iz našega čolna ribe lovit.
Ni res, da vsem vem in vse vidim, ampak tu se vrti nekaj tem, o katerih bi skoraj moral nekaj malega vedet.
Tina
Vsekakor, samo žal mi boš moral razložiti kje je Lahov most.
b9
b9
Re: Tina
bostjan9 napisal/-a:
Da sta smučišča na Ravnah in v Črni na Koroškem dostopna za vsak žep bo kar razumljivo, saj je smučarska proga od začetka do konca dolga le kakšnih 300 - 400 metrov.....je precej nezahtevna in položna
B9
No, no B9. Desna špura (gledano navzdol) v Črni niti ni tako položna, iztek do konca pa je res bolj cicibanski.
Poseka na Ravnah pa je celo homologirana za FIS tekme v SL. In vsako leto gosti kakšen FIS.
Marsikje bi si obliznili prste, če bi imeli takšno smučišče za voglom.
Pa pustimo kategorizacijo Koroških smučišč (btw, a Ivarčko dela?), ta tema je namenjena naši beli kraljici Tini Maze!

"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Re: Tina
bostjan9 napisal/-a:Vsekakor, samo žal mi boš moral razložiti kje je Lahov most.
b9
Bari žlahto.
Lahko tudi Prahu ali Faktorju mojst.
Tina
Kr en. Da ne bo pomote. Nič nimam proti našim smučiščam na Koroškem.
Hotel sem reči, da so geniji, da je iz takšnih smučišč prišlo toliko svetovno znanih smučarjev.
Vendar ne pozabite Tina je POLICAJKA.......
SR...bom vprašal...
b9[/img]
Hotel sem reči, da so geniji, da je iz takšnih smučišč prišlo toliko svetovno znanih smučarjev.
Vendar ne pozabite Tina je POLICAJKA.......
SR...bom vprašal...
b9[/img]
Evo !
Padla je še ena trdnjava. Tina je osvojila še en zgodovinski rezultat. Osvojila je zmago v SG, ki ji je edina manjkala v bogati karieri.
Tako se je pridružila eliti z zmagami v vseh disciplinah alpsega smučanja. To so bile do sedaj le Janica Kostelić, Anja Parson, Pernila Wiberg in daleč nazaj (ko še ni bilo SG) Annemarie Moser Prol.
ČESTITKE !!!
Padla je še ena trdnjava. Tina je osvojila še en zgodovinski rezultat. Osvojila je zmago v SG, ki ji je edina manjkala v bogati karieri.
Tako se je pridružila eliti z zmagami v vseh disciplinah alpsega smučanja. To so bile do sedaj le Janica Kostelić, Anja Parson, Pernila Wiberg in daleč nazaj (ko še ni bilo SG) Annemarie Moser Prol.
ČESTITKE !!!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov