Nogomet

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

weta
Admiral

Re: Nogomet

OdgovorNapisal/-a weta » To Apr 20, 2021 19:32

zebra napisal/-a:Vaši komentarji dogajanja v UEFA.?
Lp

hvala bogu, da se kaj dogaja...meni super. Kovid je delno pozabljen, nova afera, polni novičarski portali, slovenci v špici....
Sam fuzbal pa je itak brez veze odkar so prvič komu za kar koli povezanega z nogometom, plačali, zato ga tudi ne gledam. No, zanimivo mi je pogledat kake mulčke na travniku, ko nabijajo žogo, ampak ti so zdaj itak izumrla vrsta.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Apr 20, 2021 21:51

Vse omenjeno je res. Višine honorarjev so bolane. :roll: In finančno razmerje se je čist podrlo. Pa pustmo zdej Ronalda, pa Mbapeja in ostale, ki se res špica. Ampak že en podpovprečen žogobrc, kot je De Maria zasluži na teden toliko, da bi lahko celo Afriko nafutral, ki nima osnovne človeške dobrine - HRANE! To pa je bolano! :evil:
In tukaj bi blo dobrodošlo malo “komunizma”. :P
Ampak, kot je rekel car. Z veseljem je pa pogledat kakšno dobro tekmo. Posebej zdele, ko se bliža liga prvakov finalu. Al pa basket, pa kak smuk na Streif, al pa VSL na Gran-risi in ostale športe.
Ne smemo kar počez pluvat po fuzbalu. Kot ste povedali. Sam šport ni kriv. Še posebej ne športniki. Tisti okoli, ki služijo, tam je treba red narest.
Upam, da bo Čeferin odigral svojo vlogo. Če ga le lobiji naujo zjebal. (Jer pare vrte, kde i burgija neče! :roll: )
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Sr Apr 21, 2021 08:16

Angleži so že pošpajkali gate.
Oslovsko dogajanje z kakršnim se še naši klovni na Šubičevi 4 ne morejo ponašat. In taki bebci igrajo monopoli za milijarde ojrotov!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov