Cink na avto
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Re: Cink na avto
Če bi opel delal bicikle bi bla lifetime tud 

Kakšen predlog za verigo v motorju? Zamenjati pri 200kkm?
motorni
Menjaj, meni so tudi pravili za Nissan Xtrail, to je ok do 400000, ma ja, zgleda, da mi je pri 230000 preskočila, zdaj avto stoji že leto in pol pa čaka na usmiljenje nekega mehanika, da bi vsaj odprl in pogledal. Predtem sem namreč menjal kompletno podvozje ( polosovine, roke, puše, kardan, amortizerje, kolesni ležaji, vse je novo ) in mi ga je škoda prodat za dele. Pri teh Renaultovih motorjih M9R se to baje lahko zgodi, če bi to vedel, bi jo dal menjat, kljub temu, da ni nič ružlo, ni se slišala. V večjem naklonu sem ugasnil motor in predno zategnil ročno, se je avto zazibal in takrat baje lahko preskoči. Mi je pa dejal eden, da če je preskočila za zob, dva , ostalo morda ni poškodovano.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
- SebastjanM
- Admiral
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Čudovit voz. Takrat se je lahk vsaka znamka izražala s svojimi kvalitetami. Danes so vsi v korporacijah in strogo regulirani. Vsaka kila barve, izolacije, lepila… se beleži in nakoncu plača ekološki davek ki je seveda vštet v ceno avta. Zato so take avte lahk vozl učasih samo izbrani. Dans bi pa vsi mel dobro in novo. Če hoče nekdo ponudit to in pridobit kupca se to nekje mora poznat. In ponavad se pri avtu to pozna pri 5 ali 10 let starem. Ko so nekateri za odpis žau. In če bi se mene uprašal (pa vem da se me ne bo). Bi tudi za avte mlajše od recimo 15 let in da niso bili karambolirani bilo potrebno plačat ekološki davek v primeru razgradnje. Taka vozila so močno breme…
Nevem kolk časa je človek na zemlji, ma nikol ni reševal planeta. Ampak mi, mi ga bomo pa v eni generaciji.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
AEgir napisal/-a:Nevem kolk časa je človek na zemlji, ma nikol ni reševal planeta. Ampak mi, mi ga bomo pa v eni generaciji.

Kitajci brez ekološkega davka skurijo 30% več premoga kot ves ostali svet skupaj, rešitelji planeta pa od njih kupujejo za cele ladje električnih umotvorov in si mislijo, da so napravili nekaj koristnega. Samo usrali so se drugje, drek pa še vedno isto smrdi.
- Marcel_Mastnak
- Admiral
Js vem da rešl ne bomo nič. Lahk bi pa majn uničli edino. Kitajci so svoj svet najprej uničl zdaj pa lep čas s prodajo vseh “smeti” posredno uničujejo/mo še vse ostalo.
Mi pa poleg tega smo še hinavci, da ni večjih.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti