A JE GDO VIDEL

Tukaj lahko razpravljate o vsem, kar ne sodi v nobeno od zgornjih rubrik. Vseeno naj ne vsebuje preveč politike, verskega prepričanja in podobnega, kar lahko hitro preveč razdvaja ljudi!

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Okt 01, 2013 15:11

atilone napisal/-a:
@MM
Dopuščam možnost da je v ljubljani zaradi večjega zračnega pritiska olje bolj spricalo, kot v Ribnici, ki je na visji nadmorski.

:roll:

:lol: :lol: :lol:
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Okt 01, 2013 19:16

:D
Nazadnje spremenil mamaMicka, dne Sr Okt 02, 2013 13:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Okt 01, 2013 19:22

V eni temi berem perečo tematiko žaljivost in zbadanja. Presedlam čez 30 sekund sem in.... Evo ga opet. :x

Dajte se, prosim brzdati. Če bo šlo takole naprej, bo vsak član rabil "angela varuha", da ga bo brzdal.
Dokažimo sebi in ostalim, da lahko "prebavljamo" tudi tiste, ki jih nekako ne "prebavljamo".
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » To Okt 01, 2013 19:40

mamaMicka napisal/-a:@atilone saj ne vem več ali se še kar naprej spotikaš vame zaradi navade ali pač nočeš in nočeš odnehati. Ponudil sem ti roko sprave, ki si jo zavrnil...

Če se hočeš še naprej fajtat z mano boš prvo dokazal svoje trditve iz une teme o apartmaju, kjer si me obtožil, da se oglašam iz dveh nickov in podobne laži...

Aja, glede olja...
DOBRO JUTRO!!!

:roll: :roll: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Okt 01, 2013 19:43

@atilone... si za en mini dogovor.

Ne poznava se, organsko se očitno ne prenašava. Dajva se brigat vsak zase. Jaz ti obljubim, da ne bom skakal na vejice. Napisal bom le, če bo tehnične narave. Ti pa poskusi enako, ker vidis, da nikoli ne bom jaz odnehal in vidim, da tudi ti ne bos.

Si za spravo?
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
Gaso
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Gaso » To Okt 01, 2013 19:45

Ne vem kaj sta imela vidva z Atilone, vendar je njegov komentar čisto na mestu, glede zračnega tlaka. To da motor meče ven več olja na različni nadmorski višini je vic stoletja in spada v temo z šalami. Nima smisla sedaj debato spuščati na oseben nivo.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » To Okt 01, 2013 19:50

Resnično bo treba kar nekaj tem pobrisat, pa par kart za Banovce potalat, pa bo morda mir :oops:
SlikaSlika

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » To Okt 01, 2013 19:53

Tex napisal/-a:Resnično bo treba kar nekaj tem pobrisat, pa par kart za Banovce potalat, pa bo morda mir :oops:

Sem te že enkrat predlagal za moderatorja te teme, pa je bil predlog preslišan :D .
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Okt 01, 2013 19:57

Tudi jaz bi marsikaj rekel na to temo, ki nikakor ne spada sem ampak je včasih bolje biti tiho, kako pravijo - molk je zlato. :lol:
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » To Okt 01, 2013 20:32

mamaMicka napisal/-a:@atilone... si za en mini dogovor.

Ne poznava se, organsko se očitno ne prenašava. Dajva se brigat vsak zase. Jaz ti obljubim, da ne bom skakal na vejice. Napisal bom le, če bo tehnične narave. Ti pa poskusi enako, ker vidis, da nikoli ne bom jaz odnehal in vidim, da tudi ti ne bos.

Si za spravo?

Seveda sem za spravo, če je sprava prava beseda. Za spravo obstaja predpogoj, da je kdo skregan. Skregan pa nisem z nikomer. Vsaj z osebo ne. Z pisanjem nekaterih oseb, pa se pač ne morem strinjat. Povdarim Z PISANJEM in ne z osebami. Radi tega sem pač reagiral na tvojo izjavo o metanju olja pri višji oz. nižji višinski legi kraja.

Nekateri pišejo da se nekateri obnašamo kot v vrtcu. Nisem takega mnenja. Bolj podobno vrtcu so razna pisanja: Admin na pomoč. Prosim če brišeš. Ali : Moderatorji ukrepajte, brišite.

To mi zveni kot: " Šica, šica, Franček je vzel lego kocko Janezku".
Torej , kaj mislim povedat. Pri raznih nesoglasjih, razni "mediatorji" z poskusom pomiritve dveh "petelinčkov", dosežejo ravno obratno. Stvar se razvija v še močnejšo debato, na koncu pa žalitve.
Zakaj se vtikovat nekam, pri čemer nisi vpleten.
Kot je Alisjo napisal, da je molk zlato, tudi drži.

Ja MM, sem pripravljen. Ti pa tudi moraš biti pripravljen, in moraš vedet, da če boš z vsemi člani sklenil premirje, ti to ne da neki veto, da lahko pišeš take cvetke kot o višinskem tlaku in izmetavanju olja :wink: .

Pa brez zamere.

LP
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Okt 01, 2013 23:44

Ni treba jemati resno stvari iz teme, ki ni resna...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov