Koliko dni na leto preživite na plovilu?
Moderatorji: moderator2, moderator
Koliko dni na leto preživite na plovilu?
Ravno sem okvirno seštel vse dni, ki sem jih letos od nakupa v marcu 2010 preživel na barki: cca. 28 vikendov in vmes še 2 x 5 dni dopusta, skupaj cca. 66 dni.
Zanima me tudi koliko od vas prakticira vožnjo domov v ponedeljek zjutraj (direktno na šiht)?
Zanima me tudi koliko od vas prakticira vožnjo domov v ponedeljek zjutraj (direktno na šiht)?
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Za leto 2010 lahko recem, da sem pricel dopust z morjeplovsko ruto 24.6 in ga sicer dvakrat prekinil zaradi sluzbe za dva dni. V Izolo smo se vrnili 28.8.2010 in lahko recem, da skoraj v kosu se nisem bil toliko na barki. Odkar imam barko sem si za poletni dopust vzel najmanj mesec dni, ter ce je bilo vreme se za prvega maja in krompirjeve pocitnice. Vikendov ne stejem, ker na barki prespim vsaj 1-2x na 14 dni. Tako se letno nabere kar precej dni. Vsi dnevi preziveti na barki pa so nepozabni. Na njej se pocutim zares doma.
LP NT
Ps:Ni czs-jev, gsm.
LP NT
Ps:Ni czs-jev, gsm.
Hmm, natančno dni nikoli nisem štel, važno, da uživam.
Preteklo sezono vem, da sem bil od 20.5. do 15.9. popolnoma vsak vikend v Puntu, torej na barki. Vmes pa še 3 tedne v kompletu...
Tja grem večinoma v petek zvečer, okrog 19:30 iz LJ, saj se do takrat že poleže gužva, nekajkrat pa sem si zadevo zorganiziral tudi tako, da sem v petek malce manj delal in potegnil v petek že ob 13:00, kar je še pred gužvo...
Nazaj hodim ali zelo pozno v nedeljo zvečer (ne prej kot ob 23:00 iz Punta), letos pa sem začel prakticirati tudi ponedeljke zjutraj, saj je takrat cesta povsem prazna. Če s Punta štartam ob 6:15, sem ob 8:00 vedno v pisarni v LJ... No ja, malce hitrejša vožnja, samo drugače pač ne znam.
Preteklo sezono vem, da sem bil od 20.5. do 15.9. popolnoma vsak vikend v Puntu, torej na barki. Vmes pa še 3 tedne v kompletu...
Tja grem večinoma v petek zvečer, okrog 19:30 iz LJ, saj se do takrat že poleže gužva, nekajkrat pa sem si zadevo zorganiziral tudi tako, da sem v petek malce manj delal in potegnil v petek že ob 13:00, kar je še pred gužvo...
Nazaj hodim ali zelo pozno v nedeljo zvečer (ne prej kot ob 23:00 iz Punta), letos pa sem začel prakticirati tudi ponedeljke zjutraj, saj je takrat cesta povsem prazna. Če s Punta štartam ob 6:15, sem ob 8:00 vedno v pisarni v LJ... No ja, malce hitrejša vožnja, samo drugače pač ne znam.
Trenutno sem sicer "pešec"
(upam na boljše). Ko pa sem imel barko, sem bil v Izoli, ko se je otoplilo, najmanj dva vikenda na mesec+dopust tri tedne, pozimi pa vsaj enkrat, če ne dvakrat na mesec. Tudi par silvestrovanj je bilo na barki. Nikoli mi ni prišlo na misel, da bi barko čez zimo dvignil, saj znajo biti zimski dnevi na morju nekaj posebnega.
V službo sva pa kar nekajkrat šla direkt v pon. zjutraj.
V službo sva pa kar nekajkrat šla direkt v pon. zjutraj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost