Dostop do interneta iz plovila
Moderatorji: moderator2, moderator
Pred leti sem uporabljal Vipnet. Problem je nastal vsako zimo, SIM kartica je po nekaj mesecih propadla, ker nisem nobene Kune naložil. Tudi če bi hotel, nisem imel bonov kje kupiti, ker pozimi navadno nimam opravkov na Hrvaškem.
Tole s tem bonbonom je ugodno. Tudi, če kupim nov SIM vsako sezono. Ali pošljejo po pošti tudi v SLO? Kaj pa boni, je treba ponje v trafiko ali lahko naložim dobroimetje on-line?
Sicer pa, bom počakal do junija. Mogoče bo s Simobilom tudi OK.
Tole s tem bonbonom je ugodno. Tudi, če kupim nov SIM vsako sezono. Ali pošljejo po pošti tudi v SLO? Kaj pa boni, je treba ponje v trafiko ali lahko naložim dobroimetje on-line?
Sicer pa, bom počakal do junija. Mogoče bo s Simobilom tudi OK.
-
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:

Tudi sam uporablja Bon Bon. 5GB za 55kn na mesec.
Sim kartico moraš naročiti na HR naslov. Cena je 10kn in za toliko tudi imaš dobroimetja. Več informacij dobiš na
https://www.bonbon.hr/ponuda/na-bonove/paketi
Glede na to, da ne bo po 15. juniju nobenih dodatnih stroškov gostovanja, bodo cene enake, kot cene klicev in prenos podatkov v domačem omrežju. Bomo pa videli če nam ne bodo omejili hitrost prenosa podatkov.
-
- Admiral
- Kontakt:
Kolikor jaz rabim (vreme pa Morjeplovec) je tole spodaj cist ok.
Brezskrbni mobilni internet do konca julija 2017 v omrezju Hrvatski Telekom, kar 3GB PPU za 20 EUR mesecno. Posljite HR INTERNET na 1918. Mozne oznake operaterja Hrvatski Telekom na aparatu: HR-CRONET, T-Mobile HR, HT HR ali 21901. Vec info na +38641700700. Telekom Slovenije, d.d.
Brezskrbni mobilni internet do konca julija 2017 v omrezju Hrvatski Telekom, kar 3GB PPU za 20 EUR mesecno. Posljite HR INTERNET na 1918. Mozne oznake operaterja Hrvatski Telekom na aparatu: HR-CRONET, T-Mobile HR, HT HR ali 21901. Vec info na +38641700700. Telekom Slovenije, d.d.
Veter v laseh, travarca v zobeh 

evovii napisal/-a:Kolikor jaz rabim (vreme pa Morjeplovec) je tole spodaj cist ok.
5GB = 7€ (50Hrk) BonBon
3GB = 20€ Telekom, ti jih kar podpiraj bando telekomovsko, potem pa še napišejo "kar 3giga" pa iz koga se norca delajo

Daniel napisal/-a:https://slo-tech.com/novice/t693097#crta
ok za eno leto sem sfalil do 2022
v glavnem VPC za nas ne bodo imele neke bonitete
sam bom še vedno imel kartico bobon z 5Gb za 50 hrčkov

dokler ne bo izenačeno
toliko kolikor imam zakupljeno doma(trenutno neomejeni klici, sms in 8Gb) bom na hrvašekm uporabljal zgoraj napisano
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
MareC napisal/-a:theDamjan napisal/-a:Meni se zdi, da od 1.7. dalje veljajo zakupljene količine pri domačem operaterju v celi EU. Tako, da bomo imeli več ali manj problem rešen.
ni res!!
to bo , če 2018/2019 vse članice EU morajo to rešiti najkasneje do 2021
Mare, nekdo od naju bere drugače...jaz berem tole in takole:
"Spomnimo, da od 15. junija letos cene v tujini ne bodo smele biti višje kakor doma. Toda to bo veljalo za razumno uporabo, torej ko bo uporabnik dejansko gostoval. Če pa bi kupili romunsko SIM-kartico in jo stalno uporabljali v Sloveniji, ne bi šlo za gostovanje, temveč izigravanje trga, zato imajo operaterji v tem primeru pravico zaračunati kazenski pribitek. Ta pa ne bo večji od veleprodajnih cen, zato se te pomembne."
Dan D je torej 15. junij. Če navedeno drži, enako so poročali pri 24ur, potem jmam 30G dovolj.
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
***Naj bo vsak dan najlepši!
-
- Admiral
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti