Sejem Turizem in prosti čas

Vabila in poročila z navtičnih sejmov in navtičnih dogodkov

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

Sejem Turizem in prosti čas

OdgovorNapisal/-a BOJA » Če Jan 24, 2013 22:19

Pozdravljeni,
danes sva z boljšo polovico šla pogledat na GR v Ljubljani. Ne vem, a sem ratal tako pretirano zahteven, ali pa je sejem postal tako okrnjen, da nimaš eno uro kaj početi tam. Od plovil so bili natančno štirje čolni (Stingray in Antares), to pa je tudi edini razstavljalec. Ostalo pa en kup gajbic in seveda so zelo močno predstavljene pokrajinske značilnosti (kar je ok!), ampak če se spomnim dve leti nazaj, so bili tam od Greenlinerja, do Dephie, do lepega števila čolnov - letos pa s tega vidika čista tuga... Aja, pa prijetno sva se pogovorila s predstavnikom Luxury Marine, to je pa to...

Lep večer!
Green to green or red to red, safely go ahead!
Klemen M
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Klemen M » Če Jan 24, 2013 22:57

No če vas v soboto popoldan zanese tja vas ob 16:30 povabim na brezplačno predavanje“Skrivnosti doseganja velikih globin”

Predavanje organizira naše društvo: http://www.tjulnji.com/?p=1341

Predavatelj bo mednarodni AIDA inštruktor in vrhunski tekmovalec Samo Jeranko.

Vabljeni
Uporabniški avatar
popaj
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a popaj » Če Jan 24, 2013 23:02

Ljubljanski sejem že dolgo ni več navtični. Bila pa so leta, ko so jadrnice pripeljali iz Elana, pa še od kje...
Uporabniški avatar
Piki
Admiral
Kraj: Ljubljana-Opatija

Re: Sejem Turizem in prosti čas

OdgovorNapisal/-a Piki » Pe Jan 25, 2013 08:55

BOJA napisal/-a:Pozdravljeni,
danes sva z boljšo polovico šla pogledat na GR v Ljubljani. Ne vem, a sem ratal tako pretirano zahteven, ali pa je sejem postal tako okrnjen, da nimaš eno uro kaj početi tam. Od plovil so bili natančno štirje čolni (Stingray in Antares), to pa je tudi edini razstavljalec. Ostalo pa en kup gajbic in seveda so zelo močno predstavljene pokrajinske značilnosti (kar je ok!), ampak če se spomnim dve leti nazaj, so bili tam od Greenlinerja, do Dephie, do lepega števila čolnov - letos pa s tega vidika čista tuga... Aja, pa prijetno sva se pogovorila s predstavnikom Luxury Marine, to je pa to...

Lep večer!

Sem bil tudi tam in klepetal s predstavnikom te firme, druge izbire za klepet tam skoraj ni bilo. :lol: Ne vem, če se splača priti samo zaradi navtike, v tem primeru bolj odsvetujem kot ne.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

Predavanje Sama Jeranka o potapljanju na sejmu

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Jan 25, 2013 14:57

Klemen M napisal/-a:No če vas v soboto popoldan zanese tja vas ob 16:30 povabim na brezplačno predavanje“Skrivnosti doseganja velikih globin”

Predavanje organizira naše društvo: http://www.tjulnji.com/?p=1341

Predavatelj bo mednarodni AIDA inštruktor in vrhunski tekmovalec Samo Jeranko.

Vabljeni

To z Jerankom bo nedvomno zanimvo. Če bom šel tja, bom gledal, da bo ob tem času.

Sicer je imelo DPR Tjulnji v prejšnjih letih malo kasneje pomladi podobno predavanje, za katerega nam je tule na forumu povedal MareC. Bilo je vredno, Samo Jeranko ima kaj povedati in tudi zna to povedati in pokazati.

Da boste imeli predstavo, lani je bilo tole in zadnji prispevek od tam je...
ttomi73 napisal/-a:Pišuka od kdaj je pa ta naslov tu? Hvala MM. Pa kje sem bil jaz?

Predstavitve pokrajin so pa (lani?) bile tudi čisto zanimive, pa pokušine tudi niso bile odveč. Navtični del pa - kriza...
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Roman 1
Admiral
Kraj: Novo mesto, Klimno

OdgovorNapisal/-a Roman 1 » Pe Jan 25, 2013 21:19

Tudi jaz sem bil danes na sejmu in je na žalost tudi turistična ponudba dosti skromnejša, kot pred leti. O nautični pa je škoda izgubljat besed. Žal, če se nič ne proda, nima smisla razstavljat.
Se je pa vseeno prijetno sprehoditi med stojnicami domačih turističnih storitev in društev, in pokramljati z ljudmi iz različnih koncev Slovenije. Odnos je veliko bolj pristen in oseben, kot vsa agencijska ponudba. In ravno zaradi teh ljudi, ki z zanosom predstavljajo vsak košček naše čudovite Slovenije, se vsako leto vračam na sejem. Nautični del, pa naj zaprejo, ali sponzorirajo, da bo vsaj na nivoju2-3 let nazaj.
mirno morje
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Po Jan 28, 2013 23:43

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta