Zdaj teče tudi jadranje na paraolimpijadi

Vabila in poročila z navtičnih sejmov in navtičnih dogodkov

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

Zdaj teče tudi jadranje na paraolimpijadi

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Sep 03, 2012 17:46

Jadranje na paraolimpijadi t.j. olimpijadi invalidov

Galerija slik več različnih dogodkov na ISAF

Vodilna NA 2.4mR po prvem dnevu - Helena Lucas (GBR) (pod sliko je bližnjica na galerijo slik s tega dogodka).

Slika
Barke 2.4MR so naslednice takih mini-12, s kakršnimi se preganjamo mi (so kakega pol metera daljše, za morda vozel-dva hitrejše in tri ali štirikrat dražje - in aha, brez poševnika in genakerja, imajo pa tangun za flok).

Se o kategoriji 2.4 m:

Tekme na paraolimpijadi so sicer z eno, dvo in trosedi (vsi z balastnimi kobilicami, da se ne morejo prevrniti) in za udeležbo na paraolimpijadi je poleg tega, da dobro jadraš treba tudi, da je posadka sestavljena iz invalidov, okrog česa so predpisi kar precej zakomplicirani.
Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Če Sep 20, 2012 16:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Sep 07, 2012 19:22

Takole gre tole naprej. Opravičujem se za originalni - prevelik - format, ampak tu itak ne bo ravno kakih odgovorov, tako da mislim da ne bo preveč motilo.
Slika

Tale pa vodi z že toliko pikami, da ji zlato ne bi smelo več uiti (če sem razumel prav, devet pik pred naslednjim en plov pred koncem).
Slika

Po mojem je prav zanimivo videti 'luknjo', v kateri sedi barka...

Pa še ena štartna gneča...
Slika

Spomnimo se - paraolimpijada, olimpijada invalidov...
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti