Sejem Dusseldorf 2013
Moderatorji: moderator2, moderator
-
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Sejem Dusseldorf 2013
Ali gre gdo od Morjeplovcev na sejem v Dusseldorf..V terminu od 18.1. Do 21.1. Se bomo tam nahajali Lipnik, Novinec, Barh in CAR.. Vsak večer nas najdete pri schweine Janezu v centru mesta. Prepoznavni znak, krača na mojem krožniku, zeleni čaj pred Lipnikom, sok pred Novicem in flikce Sunbrelle pred Barhom. 

You can't control the wind, but you can adjust your sails.
-
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Odgovr iz teme Srečanje Morjeplovsev Januar 2013 : Prvo, Rabuni vesel sem, da si se oglasil. Bil bi že čas, da nas obiščeš na kakšnem srečanju
. Kar se tiče Schweine Janeza je res, da je prvotni lastnik umrl že pred časom, tradicijo pa nadaljujeta njegova nečaka. Sicer ne vem, kako je bilo, ko je gostilno vodil njun stric, lahko le povem, da imajo vedno polno in da so krače okusne kot nikjer drugje. Sem se malo pogovarjal z enim od nečakov in pravi, da v vsem času odkar obstaja gostilna niso spremenili nič, ne način dela ne jedilnika in ne interiera. V času sejma navtike tam najdeš večji del Slovencev ( vsi iz Elan, Burina, Jakopine...). In še to moram dodati, da za SLovence vedno najdejo prostor, čeprav je polno do zadnjega kotička.
Odgovor Sedna: žal nimamo več prostora. Kar se tiče prenočišča, ga imamo mi cca 200 m od vhoda in j super. Vsako leto pa prenočišče rezerviramo že Avgusta meseca, da lahko dobimo takšno pozicijo. Drugače pa vsakemu priporočam ogled sejma vsaj enkrat, saj ko ga enkrat vidiš na drugega ni potrebno več. Si je pa za ogled potrebno vzeti čas - min 2 dni za sam ogled brez potovanja.

Odgovor Sedna: žal nimamo več prostora. Kar se tiče prenočišča, ga imamo mi cca 200 m od vhoda in j super. Vsako leto pa prenočišče rezerviramo že Avgusta meseca, da lahko dobimo takšno pozicijo. Drugače pa vsakemu priporočam ogled sejma vsaj enkrat, saj ko ga enkrat vidiš na drugega ni potrebno več. Si je pa za ogled potrebno vzeti čas - min 2 dni za sam ogled brez potovanja.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Car, hvala ti za pojasnilo. Znanec, ki je bil pred leti na sejmu je povedal, da si niso predhodno rezervirali, zato so imeli probleme s prenočiščem! Takrat so se morali zapeljati več kot 20km, da so dobili eno sobico in še to jim je zrihtal en slovenec.
Res bi si rad to enkrat ogledal, saj pravijo, da imaš kaj videt.
Če bi me drugo leto kdo vzel zraven, bi bil zelo vesel! Za čas in denar nebo problem!!
Se bom pravočasno odzval!
Jože
Res bi si rad to enkrat ogledal, saj pravijo, da imaš kaj videt.
Če bi me drugo leto kdo vzel zraven, bi bil zelo vesel! Za čas in denar nebo problem!!
Se bom pravočasno odzval!
Jože
@sedna
Nekaj "napotkov" kako na BOOT sem opisal lani in to najdeš TUKAJ.
Hotel sem lani rezerviral v januarju (torej dva tedna pred sejmom in ni problema...).
Nekaj "napotkov" kako na BOOT sem opisal lani in to najdeš TUKAJ.
Hotel sem lani rezerviral v januarju (torej dva tedna pred sejmom in ni problema...).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta