ja vse lepo prau sam še šipa kaka lepa nespraskana mi fali pa bo ja hvala na vseh pohvalah zdej še par sevi in par lučk montiram in še ograjca čaka svojih 5 minut pol pa u vodo z njim pa sam po propelerju heh
Čestitam za lepo,skoraj umetniško prenovo.Ne vem,pa zakaj si med trup in pod,nabrizgal poliurtansko peno,ki se bo sčasoma napila vode,če seveda ni hermetično zaprta.Ostalo je pa vrhunsko narejeno,za kar ti še enkrat čestitam.
najprej odgovor glede pene seveda je hermetično zaprta in kar se brez pene tiče je zelo glasen čoln kolikor mi je znano ko udarja v valove no najlepša hvala vsem
no čoln je preživeu krstno vožnjo lepo glisira z štirimi konkretnimi moškimi na krovu razn da zglisira rabi mal dalj mi kdo svetuje kje naj ha zatakmen na trimu
Glede na to, da je čoln manjši in z štirimi moškimi težje zglisira prav zato - zarad teže, še posebej zadaj. Glede trima je pa najbolje da je pri zglirisanju kolikor se da ob zrcalu, med vožnjo pa seveda ne.
to sm tud js opazo pri našem. če je trim čist dol se z štirimi praktično izstreli iz vode če je pa za eno luknjo višje pa rabi več časa ampak je končna hitrost občutno večja. me prav zanima kak bi krilca uplivala u tem konkretnem primeru.