Živjo , tudi jaz sem imel veliko idej kako bi to naredil pa, sem problem rešil takole:)
Kupil sem komplet zvočnikov Clarion marine ( 50€ dobil sem rabljene) + mp3 4gb ( 25€) + avtoojačevalec gorund zero ( 50€) + vse kable in varovalke in kar spada zraven ( cca 30 € ) Montiral sem tako da sme ojačevalec skril za armaturno ploščo. Naredil sem leseno podlago za ojačevalec in jo na čoln zalimal z SIKA lepilom, na ojačevalec sem priklopil Y kabel ki lepo paše v Mp3. Za mp3 player sem se odločil zato ker bi mi radijo na mojem čolnu vzel preveč prostora. Malo sem se edino "zafrkaval" z vlečenjem kablov po celem čolnu, da so ostali skriti in rezanjem lukn za zovčnike. za lepo lego mp3-ja sem izkoristil števec za ure ( odstranil sem original, ker sem ob nakupu motorja dobil zravn Tahometer od Yamahe)
Ta "sistem" imam vgrajen sedaj že 3-je leto in deluje brezhibno ( so pa samo zvočniki iz marine programa.
Slik žal nemorem prilepit, ker ali neznam;) ali pa potrebujem spletni album ki ga nikjer nimam

Hvala za razumevanje
to je moja izkušnja z vgradnjo ozvočenja. Dobro pa je poznt kšnga električarja če ravno sam neveš kam kej paše
lep pozdrav in mirno morje in užitkov ! [/img][/list]