NAVIONICS - Europe

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

primusr
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a primusr » To Maj 20, 2014 19:40

admin napisal/-a:Ja saj jaz za telefone govorim... :wink:
Imam slovenski S4 in hrvaški S5, pa na obeh redno klikam po Navionicsu... Res, predobra zadeva za v oštarijo! :lol: Sploh na S5 je divje lepo, ker je procesor absolutno dovolj hiter in nikol ne vidiš niti trzljaja karte...

Ja admin tako lepo govoriš o S......gu , da nisi mogoče službe zamenju..??
Fiat Justitia ... Some day....
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Maj 20, 2014 23:24

primusr napisal/-a:
Imam slovenski S4 in hrvaški S5, pa na obeh redno klikam po Navionicsu... Res, predobra zadeva za v oštarijo! :lol: Sploh na S5 je divje lepo, ker je procesor absolutno dovolj hiter in nikol ne vidiš niti trzljaja karte...

Ma sploh ne, še vedno me moti, da nekaj Made in Korea okrog nosim, vendar v izboru slabega, je še vedno to precej bolje, kot pa da ti na pogrižencu piše Made in China... :lol:
Glede hitrosti zoomiranja kart pa mislim da S5 nima ta trenutek neke pametne konkurence... Je tako zmogljiv kot moj prejšnji workstation laptop od HP-ja. Očitno je Samsung naredil eno veliko sranje iz Androida, ga nakrcal z vsem mogočim, ga s tem upočasnil in rešil zadevo z divjim procesorjem... Ni najbolj posrečeno, samo takle mamo...

Sicer pa tukaj je govora o kartah... In ker sem softveraš sem absolutno az to, da zadevo kupiš, če se ti zdi uporabna! In kot že napisano, 50 EUR ni nič, če imaš več naprav, pa zraven še kup goodies dobiš proti tisti navadni karti... :wink:
abakus
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a abakus » Sr Maj 21, 2014 10:52

admin napisal/-a:
primusr napisal/-a:

Ma sploh ne, še vedno me moti, da nekaj Made in Korea okrog nosim, vendar v izboru slabega, je še vedno to precej bolje, kot pa da ti na pogrižencu piše Made in China... :lol:
Glede hitrosti zoomiranja kart pa mislim da S5 nima ta trenutek neke pametne konkurence... Je tako zmogljiv kot moj prejšnji workstation laptop od HP-ja. Očitno je Samsung naredil eno veliko sranje iz Androida, ga nakrcal z vsem mogočim, ga s tem upočasnil in rešil zadevo z divjim procesorjem... Ni najbolj posrečeno, samo takle mamo...

Sicer pa tuka je govora o kartah... In ker sem softveraš sem absolutno az to, da zadevo kupiš, če se ti zdi uporabna! In kot že napisano, 50 EUR ni nič, če imaš več naprav, pa zraven še kup goodies dobiš proti tisti navadni karti... :wink:

Se pridružujem temu mnenju. Za tak izdelek je potrebnega ogromno razvoja, zato je potrebno le-tega z nakupom podpreti.
Čakam samo, da dobimo balkanci v roke poceni 3d printer. Bomo tiskali vse od colgate zobne ščetke do riserja za mercruiser.... :roll:
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral

OdgovorNapisal/-a elbarto » Sr Maj 21, 2014 19:21

Hd verzija je tudi na pasnikih.
Dela na s3 s4 nexus 7 mk2 in tab8.
Na drugih nisem poizkusal.
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral

OdgovorNapisal/-a elbarto » To Avg 26, 2014 20:46

cado1990
Viceadmiral
Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a cado1990 » To Maj 26, 2015 13:26

Živjo kolegi morjeplovci,

tatko je bil prijazen in mi je podaril svoj Samsung Note II. Na njem je naložen android 4.4.2 in logična posledica je, da CRACKAN Navionics NE deluje. Zanima me sledeče:

- Ima kdo tak operacijski sistem in mu program deluje?

- Na kakšen način je prišel do tega? Ker nebi rad kupoval programa, da bom vrgel denar stran!

- Katera verzija v Play store stane 20eu? Jaz sem našel samo tako za 46eu?

Hvala
In next five years I wanna have Bayliner 2052LS!!!
petrov5
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a petrov5 » To Maj 26, 2015 19:58

Gres v play store instaliras Navionics Boating. V programu gres buy cart izberes Mediteran & Black sea za 17€. Mislim da ni vrzen denar stran.
Uporabniški avatar
sinji galeb
Kontraadmiral
Kraj: Brežice

OdgovorNapisal/-a sinji galeb » Po Jun 01, 2015 12:13

Pozdravljeni morjeplovci.
ker spermljam debato nisem nikjer zasledil ,da bi kdo vprašal. Nabavil sem namreč telefon LG g2 in ko naložim skrekano verzijo ni sploh noče zagnat. uporabljam android 4.4.2.
napiše program se je ustavil... nočem kupovat če mi bo potem naredilo enako... a možno da to najboljše deluje na Samsungih? na starem xcoverju2 mi je delalo nenormalno dobro....
hvala za vse nasvete!
...vesel sem kot tornado med kamp prikolicam... :)
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Po Jun 01, 2015 12:22

Se mi zdi, da lahko brez težav reklamiraš zadevo, če ti na tvoji napravi ne deluje. Sicer že v naprej pokaže, če je program kompatibilen z napravo a vseeno lahko tudi kasneje program vrneš in dobiš denar nakazan nazaj.
Navionics je res tako poceni, da nima smisla nalagat skrekane verzije.
Sprobaš lahko tudi tako kot je napisal petrv5 , osnova je zastonj, potem pa izbereš karte, ki jih rabiš.
Uporabniški avatar
nautilus
Kapitan
Kraj: Pivka-Cerknica-Lj-Portorož

OdgovorNapisal/-a nautilus » Po Jun 01, 2015 12:29

Tudi meni na Samsung S6 ne dela.
petrov5
Poročnik fregate

OdgovorNapisal/-a petrov5 » Po Jun 01, 2015 19:07

Izbriši skrekan program in si ga nasnemi iz play store. Vzaemš en dan ali en teden (nevem točno) zastonj karte. Če vidiš da zadeva deluje jih kupiš za 17€. Če ne.. greš na pivo..
volvo
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a volvo » Po Jun 01, 2015 22:52

Meni na sams... galaxy s6 deluje za 17 eur ;)
francelj
Admiral
Kraj: Brezovica

OdgovorNapisal/-a francelj » Po Jun 01, 2015 23:25

nautilus napisal/-a:Tudi meni na Samsung S6 ne dela.

Tole piše pri najnovejši različici na Google play:

Novosti
- Navionics+ package now offers overwhelming value! This update adds Advanced Map Options and Navigation Module to your existing subscription.
- Free trial of Navionics+ is now extended to 1 week.
- New certified device: Samsung S6
Uporabniški avatar
nautilus
Kapitan
Kraj: Pivka-Cerknica-Lj-Portorož

OdgovorNapisal/-a nautilus » Če Jul 23, 2015 12:39

Ja, 17€ in problem je na S6 rešen.
Hvala francelj!
navtik_borut
Admiral

OdgovorNapisal/-a navtik_borut » Če Jul 23, 2015 14:33

Pričakoval bi, da večina ljudi tukaj, ki imajo denar za drago navtiko, ve koliko težav in truda je potrebnega za razvoj takšnega (in tudi drugačnih) izdelka.

Zato prosim, da pozabite na skrekane verzije :wink: Tudi preizkusiti se da skozi uradne kanale. Google Play omogoča refund v roku 15 min (vsaj pred časom je bilo tako, ko sem bil še na Androidu).

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov