Izvajalci - pohvale in kritike
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
fantje...iščem iz kopra moža ki zna delat s plastiko.
na majhnem fisherman-u imam 2 ojačane deske od nekega starega gumenjaka. rad bi jih uporabil da si naredim stranske stranite za sedet....
ker nimam ne opreme ne časa ne izkušnje s temi stvarmi rabim moža ki bi to naredil...pa tu pa tam še neke luknje za zapret, pokitat itd
na majhnem fisherman-u imam 2 ojačane deske od nekega starega gumenjaka. rad bi jih uporabil da si naredim stranske stranite za sedet....
ker nimam ne opreme ne časa ne izkušnje s temi stvarmi rabim moža ki bi to naredil...pa tu pa tam še neke luknje za zapret, pokitat itd
Jaz bi pa pohvalil mojstra, ki mi je naredil INOX nosilec za sončno elektrarno. Nosilec je delno zamenjal original ograjico in izgleda super in drži dve veliki celici (sem testiral zdaj v 35vz juga). Estetsko je super, tako da je že med montažo v marini dobil še tri potencialne stranke. Pri roku vzemite malo rezerve, ker je dokaj zaseden in hoče narediti dobro in ne hitro.
Mojster je Iztok Žigante iz Izole.
[/b]
Mojster je Iztok Žigante iz Izole.
[/b]Sem rekel kje bi našel podobno temo kako ekstra pohvaliti podjetje ki mi je rešilo nastali problem in to je servis ROŽEJ iz Trzina.
Na čolnu se je strgala volanska zajla in smo jo zamenjali še isti dan kljub temu da je bilo potrebno sneti tudi motor YAMAHA 80. Pripeljal sem čoln v petek ob cca 15 in končano je bilo ob 18.
Res vse pohvale in dobro voljo tudi na tak dan.
Vsakemu bi ga priporočil kjerkoli že nastanejo težave so oni vedno na razpolago.
Na čolnu se je strgala volanska zajla in smo jo zamenjali še isti dan kljub temu da je bilo potrebno sneti tudi motor YAMAHA 80. Pripeljal sem čoln v petek ob cca 15 in končano je bilo ob 18.
Res vse pohvale in dobro voljo tudi na tak dan.
Vsakemu bi ga priporočil kjerkoli že nastanejo težave so oni vedno na razpolago.
ktjt napisal/-a:ktjt napisal/-a:Živjo! A pozna kdo kakega kvalitetnega električarja, ki se velikokrat nahaja na Krku? Slovenec, ki je pogosto tam ali domačin? Vsi glede elektrike priporočate Joškota, a bi raje nekoga, ki je v bližini.
A ga ni takega majstra tam okrog?
Tudi sam bi priporočil enega mladega fanta iz Krka (David - 00385995124710), ki mi je na koncu junija prišel na pomoč in mi povezal pumpo za vodo in kalužno črpalko tako kot je treba na čolnu. Vsi ostali si časa niso želeli vzeti. Ukvarja se tudi z servisi motorjev in dela razna elektro dela na čamcih do 7m. Hiter, profesionalen in priden. Kontakt sem prejel od člana foruma, kateremu že vrsto let dela servis na čolnu.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Znancu je počilo sperdnje jadro ene od malih Elanovih jadrnic pri enem od šivov. Iskali primeren material za krpanje v ali ne predaleč od Ljuboljane.
Ko je potelefoniral tudi SR-ju iz Preddvora (ki se je tedaj zadnjega julija ravno odpravljal na počitnice) je ta enostavno dal kos materiala s seboj stranki, ki se je ravno odpravljala nazaj v Lj, tako da je bilo jadro že isti dan zakrpano.
Ko je potelefoniral tudi SR-ju iz Preddvora (ki se je tedaj zadnjega julija ravno odpravljal na počitnice) je ta enostavno dal kos materiala s seboj stranki, ki se je ravno odpravljala nazaj v Lj, tako da je bilo jadro že isti dan zakrpano.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Re: Izvajalci - pohvale in kritike
Jadralne hlače mi je zašila in zavarila šiv ga. Zarnik iz Nadgorice (Ljubljana).
Videti je zelo lepo, ko se prvič usedem v lužo, pa povem še kaj več.
Videti je zelo lepo, ko se prvič usedem v lužo, pa povem še kaj več.
Re: Izvajalci - pohvale in kritike
Pa ne u lužo z jadralno obleko,na barko pejd 
Kdo je na strani
Po forumu brska: JAX1979 in 9 gostov