Yamaha 60
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Yamaha 60
Pozdrav.
Iščem dober servis za motor Yamaha.
Hvala za pomoč.
b9
Iščem dober servis za motor Yamaha.
Hvala za pomoč.
b9
Re: Yamaha 60
Malo poglej forum...
Ma da se ne bo izgubu na forumu moje glas gre za navtiko Rožej.
en mrzu špric, še raje en knc terana in ena feta pršuta, na zdravje morjeplovci
vsekakor navtika rožej, kolega. lp
-
blackhorse
- Višji vodnik
Prosim za mnenje glede tega motorja...
Navajam iz oglasa: " Prodam motor Yamaha 60 ce s pripadajočimi komandami(ročka za plin, prestavo, zajle). Motor ima nov impeler,menjane so bile svečke, olje v peti in tesnila na menjalniku, vendar pri polnih obratih prekinja. ( Potrebno pregledati elektriko ), na manjših obratih motor deluje tekoče. Motor je montiran na čolnu in ga je možno sprobati."
Hvala že vnaprej!
Navajam iz oglasa: " Prodam motor Yamaha 60 ce s pripadajočimi komandami(ročka za plin, prestavo, zajle). Motor ima nov impeler,menjane so bile svečke, olje v peti in tesnila na menjalniku, vendar pri polnih obratih prekinja. ( Potrebno pregledati elektriko ), na manjših obratih motor deluje tekoče. Motor je montiran na čolnu in ga je možno sprobati."
Hvala že vnaprej!
Kakšna povezava do oglasa 
Prijatelje bolj cenim po tem, koliko preplujejo in ne po tem, kako veliko barko imajo!
Če misliš, da ti bo kdo prognozo postavil in popravil moped preden ga boš sploh kupil si pa optimist taprav.
Če bi bil problem majhen bi ga rešili, ko so servisirali motor.
Če bi bil problem majhen bi ga rešili, ko so servisirali motor.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Ma motor je star 35 let in tako kot pravi AEgir ce bi vedli kje je problem bi rešili. Lahko je kaj z uplinjači z dizami za visoke obrate. Lahko pa je kaj več in strošek poravila hitro preseže nabavno ceno motorja.
en mrzu špric, še raje en knc terana in ena feta pršuta, na zdravje morjeplovci
-
blackhorse
- Višji vodnik
jozko napisal/-a:Kakšna povezava do oglasa
evo oglas: https://mornar.net/view/ad.asp?id=246434
Sej se men tudi zdi, da bi se našel mojster, ki zadevo obvlada, če se jo sploh da....zato pa sem se pa obrnil na ta forum
Po moje je kaj s štromom ker fergazerje vsak najprej poizkusi očistit in če niso štelal diz in je prej laufal se same tudi niso.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
-
Daki
Po moje je tudi nekaj na elektriki. Sem imel podoben primer, ko je bil slab slik med navitjem napajanja in elektroniko.
Meni je šlo na T 18 primarno navitje na statorju in zadnje četrtine gasa sploh ni bilo, samo trokiranje. Ko sem gas zmanjšal na 3/4 je motor normalno delal.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost