kako označiti sidrno verigo

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
ECHO
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a ECHO » Pe Mar 15, 2013 08:32

Ja,ja Marchi, sam dostikrat mam ljudi, ki prehitro štejejo, pol se pa dereš spusti še...spusti še...
Ko je ketna označena maš mir, ko maš na barki čiste začetnike, jih pa mam velikokrat.
Ne moreš verjet, ampak enkrat so celo spuščali sidro ne da bi ga porinili v vodo. Ketna se je samo vrtela skozi vinč, barka pa se ni ni hotla ustavit. Ko sem šel naprej nisem mogel verjet. :roll: Pa dva sta bila od spredaj...Lolek in Bolek sta bila od takrat naprej :D
Uporabniški avatar
Marchi
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marchi » Pe Mar 15, 2013 10:04

ECHO napisal/-a:Ja,ja Marchi, sam dostikrat mam ljudi, ki prehitro štejejo, pol se pa dereš spusti še...spusti še...
Ko je ketna označena maš mir, ko maš na barki čiste začetnike, jih pa mam velikokrat.
Ne moreš verjet, ampak enkrat so celo spuščali sidro ne da bi ga porinili v vodo. Ketna se je samo vrtela skozi vinč, barka pa se ni ni hotla ustavit. Ko sem šel naprej nisem mogel verjet. :roll: Pa dva sta bila od spredaj...Lolek in Bolek sta bila od takrat naprej :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sem se nasmejal ob branju tvojih Lolekov in Bolekov :lol:
Včasih res srečaš modele, ki niso čisto pri stvari. Njim itak ni pomoči in veš kaj vse bi moral človek predelat da bi bilo trotl ziher :? No ja, če jim daš edino zaposlitev, skrb za sidro, potem je že dobro, da prilagodiš zadevo, da nimaš potem ti več dela z njimi in sidorm, kot pa oni sami.
:lol: :lol: Loleki in Boleki :lol: :lol:
PeterV
Admiral

OdgovorNapisal/-a PeterV » Pe Mar 15, 2013 18:32

He he he he, Lolek in Bolek!
gregstr
Kontraadmiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a gregstr » Pe Mar 29, 2013 14:27

Pred sedmimi leti sem pošprical na 10 m oznake s floroscentnim lack sprejem. Še danes jih vidim 8)
Uporabniški avatar
nautilus
Kapitan
Kraj: Pivka-Cerknica-Lj-Portorož

OdgovorNapisal/-a nautilus » Pe Mar 29, 2013 14:55

gregstr napisal/-a:Pred sedmimi leti sem pošprical na 10 m oznake s floroscentnim lack sprejem. Še danes jih vidim 8)

Točno to imam namen narediti zdaj ko bo servis.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov