diligence napisal/-a:MarjanT napisal/-a:Mogoče je že bilo omenjeno, a vseeno, kako obdelamo raster na palubi, da bo lepo izgledal ?
Moja mornarka se tega loti z miraklin gobico.
Kaj je to za ena zadeva?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
diligence napisal/-a:MarjanT napisal/-a:Mogoče je že bilo omenjeno, a vseeno, kako obdelamo raster na palubi, da bo lepo izgledal ?
Primozs napisal/-a:Mamamicka ali mi lahko kaj drugega svetujes. Prvic se bom lotil poliranja in sem se malo nevesc v tem. Sploh okoli materialov. Bi pa se rad sam lotil... Da bo zadovoljstvo potem se toliko vecje![]()
Kar se tice orodja imam vse. Od polirke do ovce. Od vecjih on manjsih. Prav tako tudi gobe.
Je pa coln kar dosti matast.
marom napisal/-a:tudi mene zanima katero "one step" polirno pasto in katero gobico priporočate za srednje oksidiran trup.
Že v naprej hvala!
Matic
MarjanT napisal/-a:Mogoče je že bilo omenjeno, a vseeno, kako obdelamo raster na palubi, da bo lepo izgledal ?
1stofficer napisal/-a:diligence napisal/-a:MarjanT napisal/-a:Mogoče je že bilo omenjeno, a vseeno, kako obdelamo raster na palubi, da bo lepo izgledal ?
Kaj je to za ena zadeva?
mamaMicka napisal/-a:marom napisal/-a:tudi mene zanima katero "one step" polirno pasto in katero gobico priporočate za srednje oksidiran trup.
Že v naprej hvala!
Matic
Če one step Menzerna FG400
diligence napisal/-a:1stofficer napisal/-a:diligence napisal/-a:
Kaj je to za ena zadeva?
https://agromehanika.si/e-trgovina/izde ... clean-bela
Obstoja več proizvajalcev.Tudi v kvaliteti je razlika,vendar uporabiva kar trenutno dobiva.
Po čiščenju namažeš še s zaščito ,ki ti jo pošlje Mama Micka .Imaš mir vsaj dve leti.
marom napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:marom napisal/-a:tudi mene zanima katero "one step" polirno pasto in katero gobico priporočate za srednje oksidiran trup.
Že v naprej hvala!
Matic
Če one step Menzerna FG400
V kombinaciji z rumeno gobo bo ok? Ali grem s čim bolj abrazivnim?
1stofficer napisal/-a:marom napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:Če one step Menzerna FG400
Men je mamaMicka svetoval rumeno chemical guys in tega Menzerna. Super je izpadlo !
kr3mn1 napisal/-a:
brez zamer, ampak na skoraj novi jadrnci in prvo poliranje, bi lahko tudi z mokro krpo in mivko naredil isti efekt
1stofficer napisal/-a:diligence napisal/-a:1stofficer napisal/-a:
Kaj je to za ena zadeva?
https://agromehanika.si/e-trgovina/izde ... clean-bela
Obstoja več proizvajalcev.Tudi v kvaliteti je razlika,vendar uporabiva kar trenutno dobiva.
Po čiščenju namažeš še s zaščito ,ki ti jo pošlje Mama Micka .Imaš mir vsaj dve leti.
Brez cistil??? A ti gobe raster ne natrga?
Ja načeloma le dobro čiščenje.
Če hočeš pretiravati pa krtača za polirko, eksentricna polirka, pasta pa gasa. Ampak trajaaaa
MarjanT napisal/-a:Ja načeloma le dobro čiščenje.
Če hočeš pretiravati pa krtača za polirko, eksentricna polirka, pasta pa gasa. Ampak trajaaaa
Kako pa izgleda ta krtača za polirko ?
kr3mn1 napisal/-a:1stofficer napisal/-a:marom napisal/-a:
Men je mamaMicka svetoval rumeno chemical guys in tega Menzerna. Super je izpadlo !
brez zamer, ampak na skoraj novi jadrnci in prvo poliranje, bi lahko tudi z mokro krpo in mivko naredil isti efekt