Navadne kalužne črpalke stanejo 10-20 EUR, takšna pa več kot 200 EUR. Kakšen predlog za cenejšo rešitev?
Montaža "potopne" odpade, saj bi moral monitrati 2 in narediti 2 luknji v dvojno dno, ker je dvojno dno razdeljeno na 2 ločena prekata.
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Marchi napisal/-a:Spodaj namontiraj samo stikalo, ki ti vključi črpalko, kjerkoli že je montirana. Seveda pa je cevka lahko tudi problematična varianta, ker ti potegne zrak in potem je hudič. Pumpa bo laufala na suho in bo crknila v nekaj minutah.
Tako da verjetno ima velika večina plovil to urejeno tako kot mora bit. Kalužna črpalka sodi v kalužo.
Stikalo
habibi Vll napisal/-a:To je črpalka,ki ni mišljena kot kalužna,čeprav vleče vodo,nima pa takega pretoka.Kalužna je v kaluži in je potopna in tudi tako skonstruirana.kalužna za 10-20 eu je res le tisto osnovno,ki nekaj brenči in lula.imaš že dobre črpalke od 50 eu naprej in z precej več pretoka kot tvoja(33 L).Ne priporočam ti pa nakupa kalužne z že vgrajenim elektronskim tipalom nivoja,100% da ni 100%-tna.Zaradi take se mi je že skoraj potopila barka.Prižgala se je in delala dokler ni crknu akomulator.Po posredovanju domačina,ki mi je rešil barko,mi je ostala nad vodo.Potem sem črpalko podru in vzel elektronko ven in zvezal na plovec,kot ga je prikazal Marchi.
Po forumu brska: mVolk in 4 gosti