Dober strokovnjak za Yanmar motorje/serviser
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Dober strokovnjak za Yanmar motorje/serviser
Kdo pozna kakšnega profija za yanmar? V prvi fazi rabim mnenje, najverjetneje servis... Hvala za info.
Nazadnje spremenil sailord, dne Po Nov 01, 2021 09:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Dober strokovnjak za Yamar motorje/serviser
Lokacija barke?
Re: Dober strokovnjak za Yamar motorje/serviser
Bo Portorož. Zaenkrat imam fotke.
Re: Dober strokovnjak za Yanmar motorje/serviser
Poskusi pri Nautic Service v Kopru.
Pa včasih je bil pooblaščeni serviser za Yanmar Vojko Okretič iz Izole. Vprašaj ga, če je še na 041 622-821.
Pa včasih je bil pooblaščeni serviser za Yanmar Vojko Okretič iz Izole. Vprašaj ga, če je še na 041 622-821.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
-
pacific2332
- Poročnik bojne ladje
meni je generalko naredil Vinko ki ima podjetje NAS, starejsi mozakar ampak zakladnica znanja!
Tudi meni servisira Yanmar 3GM30C g.Vinko Golobič (NAS-nautik aero servis, tel.031 650046), po tem ko sem imel povprečne izkušnje z Nautic servisom iz Kopra, serviserjem g.Martin iz Izole, ter slabe z g.Okretičem. 
Jaz pa z Vojkom Okretičem nisem imel slabih izkušenj. Je pa res, da ni poceni. Ampak v navtiki ni skoraj nič poceni.
Meni je Okretič v zadnjih 10 letih delal že veliko: menjava glave motorja, vgradnja aquadrive-a, nekaj servisov, čiščenje kanalov v glavi in bloku motorja, obnova šob (bila voda v gorivu), menjava nosilcev motorja itd. itd. Motor: Yanmar 2GM20. Ker imam barko v Izoli, on pa tudi delavnico v Izoli, je dostikrat naredil kaj med tednom, ni bilo treba da sem poleg. Upam, da še ne gre kmalu v penzijo.
Okretič je mož na mestu, vedno je bilo 100% tako, kot sva se zmenila. Ni pa poceni in dobro je, da točno veš kaj hočeš. Ni tip, ki ga kličeš, da bi malo debatiral o vremenu.
Sem pa slišal že veliko pozitivnega glede nekega mehanika iz Podutika, LJ. Najbrž je to tale zgoraj Navtik-Aero, super še za ta kontakt.
Okretič je mož na mestu, vedno je bilo 100% tako, kot sva se zmenila. Ni pa poceni in dobro je, da točno veš kaj hočeš. Ni tip, ki ga kličeš, da bi malo debatiral o vremenu.
Sem pa slišal že veliko pozitivnega glede nekega mehanika iz Podutika, LJ. Najbrž je to tale zgoraj Navtik-Aero, super še za ta kontakt.
Hvala, sem ga klical in res deluje zelo OK.pacific2332 napisal/-a:meni je generalko naredil Vinko ki ima podjetje NAS, starejsi mozakar ampak zakladnica znanja!
Ne trdim, da je g.Okretič slab mehanik, tudi cena ni bila nikoli problem. Menjava injektorjev, ker ima motor 1200 ur, pa je zame vprašljiva strokovnost in je bližje "oni s celine ima solde" 
sailord napisal/-a:Hvala, sem ga klical in res deluje zelo OK.pacific2332 napisal/-a:meni je generalko naredil Vinko ki ima podjetje NAS, starejsi mozakar ampak zakladnica znanja!
Tudi jaz sem bil z Vinkom zadovoljen
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov