Nov član
Moderatorji: moderator2, moderator
Nov član
Pozdravljeni!
Že kar nekaj časa prebiram forum in sem nad vašo nesebično pomočjo tako starih, kot novih navtikov pozitivno presenečen. Do sedaj sem se vozil z gumico in Tomosom 4.5, v prihodnjosti (letos - najkasneje drugo leto) pa nameravam kupiti čoln s kabino do dolžine 6 M in zunanjim motorjem. Lociran sem v Premanturi, kjer smo se do sedaj vozili po zalivčkih in bližnjih otočkih, z daljšim čolnom in močnejšim motorjem pa nameravamo iti do Cresa, Lošinja...
P.S. Zelo všeč mi je čoln uporabnika "francelj".
Toliko zaenkrat. Na več morebitnih vprašanj pa rade voljolje odpišem.
Že kar nekaj časa prebiram forum in sem nad vašo nesebično pomočjo tako starih, kot novih navtikov pozitivno presenečen. Do sedaj sem se vozil z gumico in Tomosom 4.5, v prihodnjosti (letos - najkasneje drugo leto) pa nameravam kupiti čoln s kabino do dolžine 6 M in zunanjim motorjem. Lociran sem v Premanturi, kjer smo se do sedaj vozili po zalivčkih in bližnjih otočkih, z daljšim čolnom in močnejšim motorjem pa nameravamo iti do Cresa, Lošinja...
P.S. Zelo všeč mi je čoln uporabnika "francelj".
Toliko zaenkrat. Na več morebitnih vprašanj pa rade voljolje odpišem.
Hoj,
sedim doma z vročino, kašljam in sanjam o novem čolnu. Nekaj imam ogledanega, in če uspe, bo moj sedanji res naprodaj. Cres, Lošinj in okoliške otoke dobro pozna, najde, tudi če mu oči zavežeš
Lahko nadaljujeva debato v ustrezni temi.
Sicer pa dobrodošel na Morjeplovcu.
sedim doma z vročino, kašljam in sanjam o novem čolnu. Nekaj imam ogledanega, in če uspe, bo moj sedanji res naprodaj. Cres, Lošinj in okoliške otoke dobro pozna, najde, tudi če mu oči zavežeš

Sicer pa dobrodošel na Morjeplovcu.
Nazadnje spremenil francelj, dne Ne Feb 10, 2013 13:58, skupaj popravljeno 1 krat.
acrobat napisal/-a:Dobrodošel med nami,..
sicer smo se nekako dogovorili,da se vsi novi člani predstavljajo v eni rubriki,ki je pod to "Novi člani se predstavijo",ampak nič zato,bodo že moderatorji porihtali.
Pa še čoln boš lahko kupil,ki ti je všeč.
Pa saj se je najprej predstavil v pravi temi.

-
- Kontraadmiral
- Kraj: CELJE
Dobrodošel med nami. Nič razmišljat. Treba se je odločit in je. Jaz sem pred 8. leti februarja šlepal 435-ko iz Medvod v Ljutomer. Na avtocesti so sigurno mimoidoči komentirali zmešanega prleka.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov