nov na forumu
Moderatorji: moderator2, moderator
nov na forumu
Lep pozdrav vsem Morjeplovcem!
Prvič se javljam, ker sem popolnoma nov. Prihajam iz osrčja prlekije in sem na forumu že pred tem pobral več koristnih informacij. Do sedaj sem bil lastnik gumice 2.85 m in Suzuki 4. Od letos pa sem ponosen lastnik čolna 5.7 m in Suzuki 115. Šele sedaj so se mi pričeli pojavljati sldaki problemi in mnogo vprašanj, ki se začnejo s Kako (spraviti čoln v vodo, kako ga pravilno zavezati, kako potegniti čoln nazaj na prikolico, kako uporabljati garmin itd....). Ker nisem bogve kaj pisec, bom zaenkrat zaključil.
LP
Prvič se javljam, ker sem popolnoma nov. Prihajam iz osrčja prlekije in sem na forumu že pred tem pobral več koristnih informacij. Do sedaj sem bil lastnik gumice 2.85 m in Suzuki 4. Od letos pa sem ponosen lastnik čolna 5.7 m in Suzuki 115. Šele sedaj so se mi pričeli pojavljati sldaki problemi in mnogo vprašanj, ki se začnejo s Kako (spraviti čoln v vodo, kako ga pravilno zavezati, kako potegniti čoln nazaj na prikolico, kako uporabljati garmin itd....). Ker nisem bogve kaj pisec, bom zaenkrat zaključil.
LP
-
- Kontraadmiral
- Kraj: CELJE
pozdravljen trnek, mislim, da nas je večina morjeplovcev začela z raznimi maestrali in seveda obvezno tomos konjenico, potem pa tak kot ti nadaljevala na mal večje, pa še kakšen konj več, pa še... Če imaš veselje do navtike se boš sigurno hitro spraktitiral kako dati čoln v vodo iz vode... Lp
NAVTIKO MORŠ MET RAD
Dobrodošlica Trnek tudi z moje strani, čeprav se poznava in se vidiva skoraj vsak teden.
Naj samo dodam, da je Trnek strasten ribič in pa dobra pridobitev v druščini morjeplovcev v smislu dobre volje in dobre družbe.
Naj samo dodam, da je Trnek strasten ribič in pa dobra pridobitev v druščini morjeplovcev v smislu dobre volje in dobre družbe.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Dobrodošel..
Glede spusta v vodo in obratno pa naj te ne skrbi,za prvič si vzemi čas,da ne boš kaj pozabil odvezati in da boš snel tablico z lučmi z prikolice,to je pa tudi vse.Uglavnem se preveč ne obremenuj kako bo šlo,boš videl da boš zmogel za šalo.Tudi mene je lansko leto skoraj malo skrbelo kako bom 6,5m gumico skoraj 1T težko spravil v vodo,in ti povem da sva ga z mojo boljšo polovico spravila v vodo in iz vode brez problema ,kot prej 4m gumico.
Garmina boš pa tud naštudiral.
lp
Glede spusta v vodo in obratno pa naj te ne skrbi,za prvič si vzemi čas,da ne boš kaj pozabil odvezati in da boš snel tablico z lučmi z prikolice,to je pa tudi vse.Uglavnem se preveč ne obremenuj kako bo šlo,boš videl da boš zmogel za šalo.Tudi mene je lansko leto skoraj malo skrbelo kako bom 6,5m gumico skoraj 1T težko spravil v vodo,in ti povem da sva ga z mojo boljšo polovico spravila v vodo in iz vode brez problema ,kot prej 4m gumico.
Garmina boš pa tud naštudiral.
lp
Re: nov na forumu
trnek napisal/-a:Lep pozdrav vsem Morjeplovcem!
LP
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=2866
pozdravljen...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti