920 - Marina Veli Rat
Moderatorji: moderator2, moderator, kr en
920 - Marina Veli Rat

Nazadnje spremenil Katjusa, dne Če Sep 24, 2015 12:01, skupaj popravljeno 2 krat.
-
- Viceadmiral
Prelahka, kajne?
Res je, Marina Veli Rat, majhna marina, kjer je po novem tudi market s skladiščem v Baylinerju
, elektrika in voda na žetone (ne cel dan), draga za dnevni vez, za celoletni pa relativno ugodna.
Še ena fotka prihajajoče nevihte (5.9.2015) z zunanjega pomola - pogled na Pantero
Lastovke (kar pomeni, da so tudi komarji)
Še ena taka bolj kičasta
lp
Res je, Marina Veli Rat, majhna marina, kjer je po novem tudi market s skladiščem v Baylinerju

Še ena fotka prihajajoče nevihte (5.9.2015) z zunanjega pomola - pogled na Pantero

Lastovke (kar pomeni, da so tudi komarji)

Še ena taka bolj kičasta

lp
Meni je ta akvatorij najbrž najlepši na Jadranu.
Dobra energija.Sploh izven sezone.
Včasih sem se sidral pred marino... pa v trgovino po pirček in na klopco...
Prijatelj se je iz Punata premaknil sem dol. A realno je iz Lj šest ur do marine, kar ni ravno za vikend. Zato pa so tam večinoma upokojeni Nemci:)
Amapk Baotič vsako leto malo prca, pa dvigne cene...
Galeb (Ante) ima pa res dobre pice. Priden je.
Dobra energija.Sploh izven sezone.
Včasih sem se sidral pred marino... pa v trgovino po pirček in na klopco...
Prijatelj se je iz Punata premaknil sem dol. A realno je iz Lj šest ur do marine, kar ni ravno za vikend. Zato pa so tam večinoma upokojeni Nemci:)
Amapk Baotič vsako leto malo prca, pa dvigne cene...
Galeb (Ante) ima pa res dobre pice. Priden je.
al napisal/-a:Prijatelj se je iz Punata premaknil sem dol. A realno je iz Lj šest ur do marine, kar ni ravno za vikend. Zato pa so tam večinoma upokojeni Nemci:)
Res je, večina penzionistov iz Nemčije, tudi naši sosedi so, ne znajo besede drugega jezika, a se kljub temu štekamo

al napisal/-a:Amapk Baotič vsako leto malo prca, pa dvigne cene...
Če plačaš do konca leta, se cene ne spreminjajo, tako (vsaj nam) piše v pogodbi in je cena (mi smo dol 3 leta) enaka.
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov