mikele napisal/-a:30nm/h doseže s celo družino - midva in trije mulci, zanimivo se mi zdi, da tudi, ko sem sam ne gre več kot 30. 30 gremo kadar je morje bolj mirno, pa še to bolj po redko, ker ga malo šparam.

Moderatorji: moderator2, moderator, MareC, janadino
mikele napisal/-a:30nm/h doseže s celo družino - midva in trije mulci, zanimivo se mi zdi, da tudi, ko sem sam ne gre več kot 30. 30 gremo kadar je morje bolj mirno, pa še to bolj po redko, ker ga malo šparam.
Če vsi podatki držijo je z motorjem nekaj narobe, da se ne zavrti in potegne, ko si sam v čolnu ali v rahlo valovitem morju.
novinec1 napisal/-a:Še moj prispevek
Bellingardo w20 kolko ima na vagi res ne vem je pa 5,95 dolg po uradnih podatkih
...
Kot pravim nimam neke potrebe po večji hitrosti samo iz firbca me zanima je to ok rezultat glede na moč/teža ?
igorb napisal/-a:fantje moji ali mislite da se lastniki ferarijev na vecerji pogovarjajo o porabi? to pomeni da si brez denarja
SR 290 napisal/-a:Dvomim!
thundercat napisal/-a:Namesto vprašanja, kolko porabi motor, bi moralo biti. Koliko pa vaša žena misli, da porabi oz. koliko tole stane na leto.
To bi bil hec in zanimivo.
Poudarek na koliko misli in ne koliko je v resnici.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov