BAYLINER 1.7 D
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
BAYLINER 1.7 D
POMOČ, PRED KAKIMI 10 DNEVI SEM ZASLEDIL DA SE PRODAJA BAYLINER Z DIZEL MOTORJEM IZ KRSKEGA,VENDAR OGLASA NE NAJDEM VEC, CE KDO VE KJE BI GA LAHKO NASEL NAJ MI JAVI PROSIM.
sebtop napisal/-a:Kolikor vem je to Isuzu motor znan iz Opla. Sam sem včasih vozil vektro z tem motorjem in je delal krasno. Baje je na vodi znan po zelo nizki porabi. Mislim, da jih uporabljajo tudi Orke.
Vse kar si napisal je res. To okrog nizke porabe pa je zato, ker je motor hudimano slaboten, premore 120 KM in tako ne more kaj veliko popiti...

Pozdravljeni fantje!
Ne sodite stvari, ki jih niste poizkusili oziroma jih ne poznate.
Motor je čisto ustrezen za tak čoln - njegovo težo oziroma maso, ki jo mora premagovati.
To je klasični turbo dizel motor, brez elektronike, ima pa turbo luknjo na začetku, kot nekateri temu pravijo. Takrat je čisti dizel, ko pa turbina prime, ima ogromen navor in požene plovilo preko 30 nm z 6 odraslimi na krovu.
Motor se vrti okoli 3000 rpm pri potovalni hitrosti okoli 24 nm to tudi pripomore k majhni skupni porabi.
Agregati se niso prijeli, ker so jih sprva vgrajevali v prevelika plovila, kjer so bili res preslabotni in jih je bilo potrebno priganjati na polno. Rezultat je mislim da vsakemu jasen. Drugi minus pa je bila cena novega.
Lep pozdrav!
Ne sodite stvari, ki jih niste poizkusili oziroma jih ne poznate.
Motor je čisto ustrezen za tak čoln - njegovo težo oziroma maso, ki jo mora premagovati.
To je klasični turbo dizel motor, brez elektronike, ima pa turbo luknjo na začetku, kot nekateri temu pravijo. Takrat je čisti dizel, ko pa turbina prime, ima ogromen navor in požene plovilo preko 30 nm z 6 odraslimi na krovu.
Motor se vrti okoli 3000 rpm pri potovalni hitrosti okoli 24 nm to tudi pripomore k majhni skupni porabi.
Agregati se niso prijeli, ker so jih sprva vgrajevali v prevelika plovila, kjer so bili res preslabotni in jih je bilo potrebno priganjati na polno. Rezultat je mislim da vsakemu jasen. Drugi minus pa je bila cena novega.
Lep pozdrav!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov