ttomi73 napisal/-a:Tale barka bo sigurno zadovoljila vse njegove in vaše potrebe.
Za leto ali dve, potem bo premajhna za en meter.

Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
cibro napisal/-a:No ker je šla gumica od bajte, ja Tomi nema više solemarja,
sem šel gledat fišermana , gor je 250 yamaha 2t trim ne dela, čoln je podrt ampak ene 2 leti dela pa bi bil ok.
jao bože ampak ok, če se zdilam s tipom, da ne vzamem tega motorja ker mi je brezvezen in bi dal not notranjega.Čoln vaga 2 toni.
Koliko recimo stane čez palec vgradnja?računajte da je gor sedaj izvenkrmni.Neki rabljeni 4t imajo tudi ceno da glava peče.
Čeprav bi raje imel to gor.Na notranjih sem mrzel čist, se pa hitro učim tako da šraufat znam tudi sam.
Prosim za oceno,
Če se odločim Habibi bi bil rad tvoj prijatelj:)
H2O napisal/-a:DR.E napisal/-a:precej poceni
Koliko?
habibi Vll napisal/-a:Cibro,prjatu si itak pa če maš sam šajtrgo.Če bi rad še naprej glisiru mi je tale Bay.2452 prav luštkan,mal bi le podaljšal trdo streho,ker ne maram cerad nad glavo,bi bila luštna zadeva za kruzanje.Verjetno bi se dal tud za ceno kaj zmenit,če bi šlo za res.Jaz sem sicer pri tistih ki jih tiči prehitevajo,ker imava z ženo dovolj nabijanja.Tud počas se da kam priti,je pa res da moraš imet pa vina,piva itd.mal več na zalogi,saj se plovbe podaljšajo,grlo se pa suši![]()
Letos sem npr.porabil od Tunarce do Hvare in nazaj,seveda s cikcakanjem med otoki,za 350 eu nafte,tolk za orientacijo.
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov