Ali kdo pozna plovilo?
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
-
- Višji štabni vodnik
Ali kdo pozna plovilo?
Pozdravljeni!
Prijatelj se zanima za to plovilo (Salpa), ki je v povezavi.
http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=161973
Če imate kakšne informacije o konkretnem plovilu bi prosil podatke.
LP
Prijatelj se zanima za to plovilo (Salpa), ki je v povezavi.
http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=161973
Če imate kakšne informacije o konkretnem plovilu bi prosil podatke.
LP
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Zelooo čudno se mi zdi, da lastnik, ki prodaja svoje plovilo niti ne zna pravilno zapisati imena tipa plovila. To je namreč Salpa LAVER in ne LAVE. Taka barka si zasluži lastnika, ki si bo zapomnil vsaj ime plovila.
Zbij mu ceno, ker mu očitno plovilo nič kaj dosti ne pomeni niti se verjetno zanj kaj dosti ne zanima.
Kolikor poznam to plovilo je kar dobro narejeno saj ga imajo naši družinski prijatelji in smo na njem zelo veliko lepega doživeli in v vseh letih še nikoli niso imeli kakšne večje okvare ali težave. Na splošno ga zelo pohvalijo. Tudi poraba ni pretirana.
LP NT

Kolikor poznam to plovilo je kar dobro narejeno saj ga imajo naši družinski prijatelji in smo na njem zelo veliko lepega doživeli in v vseh letih še nikoli niso imeli kakšne večje okvare ali težave. Na splošno ga zelo pohvalijo. Tudi poraba ni pretirana.
LP NT
Nikola Tesla napisal/-a:. ...niti ne zna pravilno zapisati imena tipa plovila.
Busanc k busanc. Še dobr je ostalo spelu.

Drugače pa je to, kot je že NT zapisal, dobra barka. Enako je imel moj prijatelj in jo pred lani prodal, le da je bila letnik 2003. Mala poraba, max izkoriščenost prostora.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
- Višji štabni vodnik
-
- Višji štabni vodnik
mitja.gostencnik napisal/-a:Gospodje imam še eno vprašanje.
Barka ima hlajenje z izmenjevalcem. Kako je v tem primeru z izpuhi itd,..?
Če prav sklepam tu ni takšen problem kakor pri hlajenju z morsko vodo. Mislim glede pogostosti menjave le teh.
Hvala za odgovore.
Diesel mopedi imajo običajno takšno rešitev hlajenja. Izpuh tu ni problem. Ostalo pa, če so bili cink protektorji redno menjani v krogotoku slane vode, tudi ne bi smelo še odpovedati. Lahko pa, da bo potrebno očistiti izmenjevalce, zamenjati kakšen termostat, vodno črpalko (impeler), jermene, itd... Ker sta motorja dva, torej vse x 2! Ob 2000 do 3000 jurčke si lahko hitro, pa še to, če je vse OK!
Bil sem ponosni lastnik salpe laver 21.5 in tocno pri teh urah generalka na motorju... pocil bat... ce v googla vpises mercruiser 1.7dti 120 km bos nasel nesteto ljudi ki ima probleme s tem motorjem... edino kar je super je to da vse dele dobis od opel astre 1.7dti razen tesnila glave ta pa je na ebayu cca 50eur...
Plovilo kot samo je pa odlicno.
Plovilo kot samo je pa odlicno.
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov