Srečanje JUNIJ 2024 na Krasu

Vabila in navodila za redna mesečna srečanja članov in posebne dogodke

Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan

Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

Re: Srečanje JUNIJ 2024 na Krasu

OdgovorNapisal/-a alesjo » Če Jun 13, 2024 23:40

8)Odlično smo se imeli, hvala za obisk, še se srečamo :D :D 8)
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Pe Jun 14, 2024 07:19

Sram vas je lahko Morjeplovci, Alesjo se je zopet zelo potrudil prišla pa nas je le pešica. To ni dobra motivacije ne popotnica za organizacijo srečanj.

Kljub velikemu pomanjkanju časa in zaostanku v delu sem si vzel čas in se udeležil srečanja. Vesel sem, da sem po dolgem času srečal nekaj starih Morjeplovskih članov sedaj že prijateljev. Z nekaterimi smo sedaj po toliko letih že marsikaj skupaj doživeli in lepo je bilo obuditi naša srečanja in prigode na morju. Spoznal sem Luko, ki je postal pravi jadralec z ex Alesjovo modro jadrnico AleSeo.

Alesjo hvala za odličen golaž. Poimeniovali smo ga kar koncentrat, saj je bil res pravi lignjev golaž s polnim okusom in nič kaj po gostilniško razredčen, da o čisto svežih sardelah spečenih na gradelah ne izgubljam besed. Odlične so bile.
Alesjo in Jadranka HVALA
Uporabniški avatar
brutar1
Poddesetnik
Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a brutar1 » Pe Jun 14, 2024 09:24

Bilo je fantastično, morske dobrote izpod rok mojstra Alesija poplaknjeno z kraško kapljico v dobri družbi morjeplovcev.
Škoda da si niste vzeli čas in se nam pridružili na srečanju ki smo ga potegnili daleč v večer. :)
Brane
lep dan z vetrom v jadra
polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » So Jun 15, 2024 22:18

Česa me pa naj bo sram??Tega ,da sem sinu pomagal streho prekrivat in se posledično nisem udeležil srečanja??
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Jun 16, 2024 09:03

polanc napisal/-a:Česa me pa naj bo sram??Tega ,da sem sinu pomagal streho prekrivat in se posledično nisem udeležil srečanja??

Živjo prjatu, verjemi, da NT ni nič slabega mislil,tudi ti že več let nisi bil na srečanjih in kot sam vidiš je iz leta v leto manj zanimanj za to. Je pa tudi res, da so četrtki za večino zelo neugodni in bi bilo po moje bolje na petek izvest take dogodke. l.p.alesjo
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Ne Jun 16, 2024 16:19

[quote="Nikola T."]Sram vas je lahko Morjeplovci, Alesjo se je zopet zelo potrudil prišla pa nas je le pešica. To ni dobra motivacije ne popotnica za organizacijo srečanj.

NT tukajle si pa malo mimo brcnil. Verjetno so se tisti, ki jim je interes in so imeli čas udeležili, ni pa to zadeva, ki bi bila obvezna. Nekateri se radi družijo nekateri malo manj. Meni osebno peteki ne ustrezajo, nekaterim niso četrtki, zato je tudi prišlo do razpada srečanj. Tudi na ruto pride tisti komur je volja in kdor si tega želi. Je pa dejstvo, da nas je vedno manj.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » Ne Jun 16, 2024 16:37

CAR napisal/-a:
Nikola T. napisal/-a:Sram vas je lahko Morjeplovci, Alesjo se je zopet zelo potrudil prišla pa nas je le pešica. To ni dobra motivacije ne popotnica za organizacijo srečanj.

Je pa dejstvo, da nas je vedno manj.

Zanima me kaj si mislil, da nas je vedno manj, zaenkrat smo še živi :lol: :lol: :wink:
Kovač
Admiral

OdgovorNapisal/-a Kovač » Ne Jun 16, 2024 18:40

Se opravičujem, da smetim temo, pa vendar meni bi bilo super, če bi se morjeplovci, ki se veliko gibamo od tržaškega pa do Piranskega zaliva in še malo v hrvaško, kdaj dobili na kakšnem sidrišču.
Recimo Strunjan bi bil odlično mesto.
Na vodi bi si verjetno lažje vzeli čas.
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Ne Jun 16, 2024 20:23

alesjo napisal/-a:
CAR napisal/-a:
Nikola T. napisal/-a:Sram vas je lahko Morjeplovci, Alesjo se je zopet zelo potrudil prišla pa nas je le pešica. To ni dobra motivacije ne popotnica za organizacijo srečanj.

Je pa dejstvo, da nas je vedno manj.

Zanima me kaj si mislil, da nas je vedno manj, zaenkrat smo še živi :lol: :lol: :wink:

Alesjo, mislil sem, da nas je vedno manj tako na Ruti Morjeplovec kot na kakšnem srečanju, kot je recimo ta, ki ga ti z velikim srcem vsako leto organiziraš. Je pa na žalost tudi res, da smo izgubili že vsaj 2 naša zvesta in aktivna člana to sta bila Luftar in Dr.E
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
kasaudio
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kasaudio » To Jun 18, 2024 10:01

Morda pa je bilo mišljeno za tiste, ki so rekli da bodo prišli in jih potem ni bilo. Drugače pa res ne razumem zakaj bi moralo bit kogarkoli sram.
Xilinx Vivado HLx trainee
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Jun 18, 2024 21:04

kasaudio napisal/-a:Morda pa je bilo mišljeno za tiste, ki so rekli da bodo prišli in jih potem ni bilo. Drugače pa res ne razumem zakaj bi moralo bit kogarkoli sram.

Vsi prijavljeni so prišli. razen en se je opravičil ko ni mogel prit.
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral

OdgovorNapisal/-a alesjo » To Jun 18, 2024 21:10

Kovač napisal/-a:Se opravičujem, da smetim temo, pa vendar meni bi bilo super, če bi se morjeplovci, ki se veliko gibamo od tržaškega pa do Piranskega zaliva in še malo v hrvaško, kdaj dobili na kakšnem sidrišču.
Recimo Strunjan bi bil odlično mesto.
Na vodi bi si verjetno lažje vzeli čas.

To kar si napisal se pa veliko dogaja ko smo na dopustu, enkrat smo se na lastovu srečali 5 bark, dva dni smo se družili potem pa vsak po svoje, vedno pa se dobimo kar slučajno več morjeplovcev preko celega jadrana, nepričakovano, pa regata lantina na murterju itd.....

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta