Srečanje JUNIJ 2013
Moderatorji: moderator2, moderator, theDamjan
-
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Srečanje JUNIJ 2013
Tudi letos bo zadnje srečanje pred tradicionalno RUTO MORJEPLOVCEV pri Jelenu v Ljubljani dne 13.6.2013 ob 19.30 uri. Prijave zaželjene.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
uhu
takrat bova midva z Mitjem že jadra razvijala
Prosim,da sklep z seje oz navodila pošlješ na SMS...

Prosim,da sklep z seje oz navodila pošlješ na SMS...
Nazadnje spremenil Tex, dne Po Maj 27, 2013 09:34, skupaj popravljeno 1 krat.

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
-
- Kontraadmiral
- Kraj: CELJE
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Pridem, če se kaj ne podere.
@velikimedo
@velikimedo
- Namesto kaloriferja pa mogoče

Tistega, ki bo poganjal, po mojem ne bo zeblo, koliko W gretja v prostoru bi to moralo dati pa moram še malo pogledat in zračunat.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
- Kontraadmiral
- Kraj: CELJE
Sej tale steper al ka je to verjamem, da oddaja toploto (vsaj šoferju), ampak mam premalo prostora, da bi zadevo postavil v barko, sem pa bil na sejmu in sem si ogledoval linsleya 500, ma zadeva komplet centralno ogrevanje z radjatorji in talnim gretjem, sam ko sem videl, da zadeva stane 1280000eu, sem se odločil, da bom raj še dolgo svojga pilotiru, če bo pa mraz bomo pa sklece delal pa borovničke pil.
NAVTIKO MORŠ MET RAD
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti