Jadranje
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
Re: Jadranje

Pozno popoldan sidramo pred jk pirat v piranu, kmalu pripluje tudi RobertB z njegovo posadko in dnevnim ulovom rib, nekaj palamid, dva luca in en felun. Najprej sidra NT in jaz ter RobertB se veževa vsak na en bok k glavnemu pomolu, ki se imenuje NT

Po zaključku BOŽANSKE večerje pa še debate o ribolovu

Pravkar jadram iz pirana proti sesljanu z hudimi hitrostmi od 0.7 do max 2.1 vozlički ampak počasi se daleč pride
morje pa je kot steklo
panula je čisto na dnu mogoče pa se kaj obesi 
alesjo napisal/-a::D V soboto 30ega septembra smo imeli krasno jadranje iz ribiške vasi proti piranu, burja nam služi kot je treba. Jaz in mornarka sva izplula malo pred NTjem in njegovo mornarko. Gremo pričakat RobertaB, ki ima transfer svoje barke iz nerezin v ribiško vas. Jadramo proti piranu, na moji levi pluje NT, ki me prehiteva z polnimi jadri, jaz pa samo z genovo ker se mi ni mudilo
Pozno popoldan sidramo pred jk pirat v piranu, kmalu pripluje tudi RobertB z njegovo posadko in dnevnim ulovom rib, nekaj palamid, dva luca in en felun. Najprej sidra NT in jaz ter RobertB se veževa vsak na en bok k glavnemu pomolu, ki se imenuje NTVeselo se zmenimo kaj bomo naredili za večeru, seveda prej nazdravimo
da bi še dolgo pluli in kaj dobrega ujeli na tome lipome moru
![]()
![]()
Ja ni kaj, vsak v svojo kuhinjo in potem nastanejo dobrote, ki smo jih konzumirali v NTjevi rezidenci kjer je bilo najbolj prostorno, osem nas je sedelo pri obloženi mizi in še je bilo nekaj placa
Kuhalo se je v treh kuhinjah, jaz kozice na buzaru ter zelje z fižolom, RobertB mornarski krompir, pri NTju ribe na žaru, solata radič in nazadnje namesto sladice, felun na karpačo, vrhunska večerja iz treh kuhinj
![]()
, kar imam slik je tu, mogoče pa je kaj več NT slikal, pa bo dodal
![]()
Po zaključku BOŽANSKE večerje pa še debate o ribolovu![]()
LEGENDE
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Sedaj razumem zakaj je Robertb odšel iz idilične Hrvatarske Luke in se poslovil od dolgoletnih prijateljev in sotrpinov ki smo trpeli med lovom na Palamide ni na travarica je v raje zaplul v italijansko ribiško vasico med horde krvoločnih fašističnih krvosesov,pardon komarjev,ki pijejo z alkoholom razredčeno kri vrlih slovenskih mornarjev.Kot bi rekli vrli borci vedeli smo da je Trst naš ampak za Koper ni nobeden povedal.
Bo kdo ta vikend na Istrski regati?
Igorb.....
Ha ha, pa obišči me kaj
Ha ha, pa obišči me kaj
Zdele je pa moja našpičena k satan, tko da nene neč več me ne bote kr prehteval haha
- johnny1300
- Viceadmiral
- Kraj: Straža
- Kontakt:
Villaggio del pescatore - Portorož in nazaj
9.6-10.6
Jadranka - Alesjo
Irena - Johnny1300
Jadrnica ALESEA
Polno dobre volje
Dobra družba
Velikoooo jadranja in kopanja
Čista petka

9.6-10.6
Jadranka - Alesjo
Irena - Johnny1300
Jadrnica ALESEA
Polno dobre volje
Dobra družba
Velikoooo jadranja in kopanja
Čista petka

Na peti sliki vidim da Alesjo nekaj težkega ven vleče , slike pa nobene? 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti