Jadranje - kam po znanje za samostojno plovbo.

Vse o jadrnicah in jadranju

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

VidVentus
Poddesetnik

Jadranje - kam po znanje za samostojno plovbo.

OdgovorNapisal/-a VidVentus » Če Jul 19, 2018 16:08

Lepo pozdravljeni MorjePlovci!

Že nekaj časa spremljam forum, a samo od daleč. Tokrat se pa morem obrniti na vas in vas prositi za mnenje;
namreč nekaj regat in nekaj jadranja sem dal skozi v zadnjih treh letih ampak bistveno-bistveno premalo, da bi se lahko sam lotil tega podviga. Jadranje je v tem času preraslo v ljubezen in ne morem pogasiti želje po samostojnem jadranju - zato se obračam na vas, da bi mi pomagali dati vsaj kakšen input na kateri tečaj jadranja naj skočim letos, ki bo doprinesel k znanju za samostojno plovbo. Z veseljem bi se tudi komu pridružil, če bi bil voljan vzeti mladega entuziasta ampak, ker ne poznam nobenega sem se odločil, da pojdem na nek tečaj saj druge ideje nimam kje 'začeti'.

p.s. Če pa mi je podobna tema pobegnila pa me prosim le napotite v pravo smer.

Najlepša vam hvala!

Vid
VidVentus
Poddesetnik

Re: Jadranje - kam po znanje za samostojno plovbo.

OdgovorNapisal/-a VidVentus » Po Jul 23, 2018 08:50

MorjePlovci, hvala za vaš konstrukvini input, sem uspel marsikaj izluščit! :)
Sicer sem pa uspel dobiti en nasvet, ki pravi, da edina šola jadranja, ki kaj šteje naj bi bila 'Ultra' iz Splita in da naj k našim ne hodim saj še naši sami potrebujejo kak tečaj ali dva, ali bo to držalo? Ali res morem iskat znanje preko granice?

V.
Uporabniški avatar
Lure
Admiral
Kraj: Ljubljana - Izola

Re: Jadranje - kam po znanje za samostojno plovbo.

OdgovorNapisal/-a Lure » Po Jul 23, 2018 12:20

Vsaj za Porta in NASA sem slišal samo pozitivne izkušnje, tako da ne rabiš na Hrvaško...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost