Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Maestral9 napisal/-a:evovii napisal/-a:spyder napisal/-a:Poletni veter bodi zadovoljen da imaš 25 dni dopusta,in da si lahko privoščiš čarter,ker nekateri nimajo niti službe,kaj šele to kar ti!
Napačno razmišljanje!! Saj ni čudno, da človek nič ne napreduje, če razmišlja na ta način. Če boš skoz mislil, da moraš biti zadovoljen s tem kar imaš potem ne boš imel nikoli nič več. Zakaj ne bi razmišljal kako in koga nategniti, da bi imel še več???? Ne pa tipično slovensko, sam vesel bod da maš šiht pa bod tih....
Tako sem jaz to prebral
MicTic napisal/-a:Zal si predstavnik nekega sloja pridnih ljudi, ki gara za svoj vsakdanji kruh (CELO V TUJINI) in je vsega spostovanja vreden in ima pac druge privilegije v zivlenju.
Roberth1 napisal/-a:Srečen je tisti, ki že vse ima.
Torej je lahko nekdo skromen srečen in lahkomen/nikoli dovolj nesrečen ob zlati žlici.
Pehanje je le redko uspešno na daljši rok.
Faktorji:
- družina
- zdravje
- otroci
-
Učite se od starejših in jih povprašajte o modrostih, do katerih so oni prišli na podlagi svojih izkušenj......... ali pa tudi ne.
Modri se uči na tujih napakah, neumni pa na svojih.
Poletni veter napisal/-a:sej ne vem , če je prav da sem odprl novo temo, ker ni tolk pomembno , ampak vseeno..
berem v eni od tem, ku se dav kapitana pogovarjata o SO deck salon 43, eden jo že ima , drugi ma kolega ki jo ima pa jadra po kanarcih pa okoli italije pa po sredozemlju pa bo jadral čez atlantik, pa oba sta stara 37 let pa vse to...pa spet drugi jadarjo v grčijo za 2 meseca pa itd pa itn...pa si prvošjo ribce pa vino pa...
jaz pa štejem 50 pomladi pa mam 25 dni dopusta pa cele dni delam pa si lahko privoščim 2-3 tedne ren ta boata pa še to bolj stežka ...pa relativno dobro zaslužim pa žena tud , da se razumemo...o svoji barki lahko samo sanjarim pa čakam na zadetek na lotu...pa tud če bi mel danr za barko poleti ne bi dobil več kot 3 tedne dopusta -seveda ne v nem kosu - pa pol pozimi ne bi blo za smučanje...
zdej se pa speasujem : al jez neki narobe delam v življenju pa v 50 letih še nisem pogruntal kaj ali pa ste vi vsi zadeli jack pot na lotu ? al so vasši starši milijonarji pa ste se rofdil z zlato žlico v ustih ? al ste financarji v NLB pa NKBM in podobno pa ste mel tajkunse kredite...
no , zanima me formula za uspeh kako jadrat po svetu, met lepo barko pa cvelik časa...plačam za idejo po povzetju...pa upam da daste kej garancije na idejo....če ne dela, hočm dnar nazaj !
Po forumu brska: matjaz007 in 4 gosti