Dobesedno. Galebi letos serjejo po barki kot še nikoli. Posedajo na krizu jambora ali drugje, barko je zalostno pogledat vsak vikend ko prides se malo sprostit na morje.
Kako se borite proti temu?
Sranje
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
- 1stofficer
- Admiral
- 1stofficer
- Admiral
Re: Sranje
Ali crna plasticna vrana na jamborju odganja galebe, ima kdo izkusnje?
1stofficer napisal/-a:Ali crna plasticna vrana na jamborju odganja galebe, ima kdo izkusnje?
Največ o sranju ti lahko pove naš član Polanc

odganja galebe le vsakotedenski prihod na barko,ker pol se galebi naselijo na barko kazga druzga bedaka ki ma barko sam zato da jo plačuje in vzdržuje ne pa da z njo pluje...no in letos sem jaz ta bedak...4 krat sem bil na barki letos..sedaj spet 3 tedne ne bom gor..ja pol bo pa u kur..vreme pol bo pa ..ja že kej..
Ko se turisti pripeljejo skozi tunel in se mu odpre pogled na Koprski zaliv se navadno slišijo vshičene besede polne zadovoljstva:"Ohh končno. Morje, sonce, galebi." 

- 1stofficer
- Admiral
SR 290 napisal/-a:Ko se turisti pripeljejo skozi tunel in se mu odpre pogled na Koprski zaliv se navadno slišijo vshičene besede polne zadovoljstva:"Ohh končno. Morje, sonce, galebi."
Js jih tut rad gledam in poslušam, celo hranim če kaj od kosila ostane

Sam naj pustijo moj jambor na miru. Nekateri pravijo, da plastične vrane al pa kakšen štanjol, ki se blešči nekaj pomaga. Slišim tudi o nekih zvočnih napravah a jih zares preizkusil še ni noben, ki bi ga poznal
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov