Roštilj za na barko
Moderatorji: moderator2, cibro, moderator
al napisal/-a:Ja morski vukovi, a noben nič ne peče, da bi mi kaj odgovoril?
Zdaj sem jadral dva tedna in vse kar sem pogrešal - je bil žar!
Predvsem, ker je večina gostiln na otokih zaprtih, ribiči pa prodajajo ribe z barke...
No, prosim za kak nasvet:)
Tole si nabavi in boš zadovoljen!
http://www.speci.si/spletna-trgovina/za ... izdelek=18
To pa kupiš, da boš podkuril:
http://www.speci.si/spletna-trgovina/br ... zdelek=140
- Nikola T.
- Admiral
- Prispevkov: 5120
- Pridružen: Ne Nov 29, 2009 21:12
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Ta hip imam samo tele slike na albumu. Plin ni priključen. Rumena cevka je samo do ventila za regulacijo, ki sem ga vgradil kar na cev, ker sem plin priklopil na bombo in vmes dal še 50mBarski regulator. Ampak to uporabljam samo kadar kaj cvrem na olju drugače mi je veliko bolj všeč oglje.
Probal sem peči na oglje. Žar je narejen samo za plin ampak sem kar nasul oglja in prižgal. Moram reči, da so se ribe odlično spekle saj oglje zagotavlja močnejšo toploto. Ribe se relativno hitro spečejo. Na plin to enostavno ne gre ker temperatura ni tako enakomerno porazdeljena in se repi zažgejo notri je pa še surova. Na sliki se vidi da na oglju tega problema ni in se riba zares lepo zapeče. Škoda ker ne morem poslati vonjav na file "poduhaj.exe"
Probal sem peči na oglje. Žar je narejen samo za plin ampak sem kar nasul oglja in prižgal. Moram reči, da so se ribe odlično spekle saj oglje zagotavlja močnejšo toploto. Ribe se relativno hitro spečejo. Na plin to enostavno ne gre ker temperatura ni tako enakomerno porazdeljena in se repi zažgejo notri je pa še surova. Na sliki se vidi da na oglju tega problema ni in se riba zares lepo zapeče. Škoda ker ne morem poslati vonjav na file "poduhaj.exe"
Na barki je nujno treba pečt čevape,(pa narediš štirikotne) saj ti dajo taprav vonj zalivu
Drugače pa ali nobeden ne prakticira, roštilja na obali v kakšnem samotnem zalivu ? vzameš, roštilj, mizo,stole, in ostalo potrebno kramo, in hop na obalo...
Drugače pa ali nobeden ne prakticira, roštilja na obali v kakšnem samotnem zalivu ? vzameš, roštilj, mizo,stole, in ostalo potrebno kramo, in hop na obalo...
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
- Savo1953
- Admiral
- Prispevkov: 956
- Pridružen: Če Jan 22, 2009 13:32
- Kraj: Škofljica - Kvarner (Duga uvala)
Tex napisal/-a:Na barki je nujno treba pečt čevape,(pa narediš štirikotne) saj ti dajo taprav vonj zalivu
Drugače pa ali nobeden ne prakticira, roštilja na obali v kakšnem samotnem zalivu ? vzameš, roštilj, mizo,stole, in ostalo potrebno kramo, in hop na obalo...
Tex.. uporabljam taktiko, ki si jo omenil - je odlična - obala v zalivčku - vse kot si napisal, razen mize in stolov Ker je kamen topel mi paše kar na kakšnih ploščah izvesti zadevo , pa še hitreje pospravim če je kdaj nuja
Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.
al napisal/-a:vsaj ta izdelek, ki sem si ga privoščil ima ploščo poglobljeno za kak cm, dva.
Tako ni bojazni, da kaj ven pade tudi v primeru, da se najde kak kreten na gliserju ali wannabe jahti...
Do sedaj sem pa tudi sam pekel na obali in ne rečem, da ne bom še ponovil. Definitivno je čar v tem, da lahko svinjaš... (razen odpadkov, seveda).
koliko pa si dal za ta roštilj?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov