7. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Marchi po včerajšnem močnem jugu je zvečer obrnilo na burjo in je pihala celo noč. Mi smo sicer na Istu zaščiteni pravijo pa domačini da jo je bilo manj kot so obljubljali. Trenutno stanje na Istu še vedno malo burej vendar je v upadu. Prihaja do manjših refulov, ki pa niso tolio močni. Delno oblačno s posamičnimi sončnimi žarki.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Smo na Krku mesto Krk zvezani v marini pri kampu od ponedelka zvečer. Dtm z Nastjo in midva. Noč je scala od šestih do petih zjutraj kot iz škafa. Zdaj prijetno sončno in burja čisti nebo.
Čakamo piknik in se veselimo večernega upada burje. (Moja poraba na pikniku je cca 40 dkg plus dva litra sem ali tja-Janadino srečno pot in ti si naše upanje).
Ni nam slabo in kaže na mnogo bolje.
Lp
Čakamo piknik in se veselimo večernega upada burje. (Moja poraba na pikniku je cca 40 dkg plus dva litra sem ali tja-Janadino srečno pot in ti si naše upanje).
Ni nam slabo in kaže na mnogo bolje.
Lp
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Na Koludarcu je super, tam sem bil večkrat, bi rekel kar redno vsaj nekaj ur, kadar grem mimo M. Lošinja. Vendar pa tam ni dovolj prostora za vse nas! V sam zaliv ne gre več kot 10 bark, ostalo je pa že na odprtem. Pa še to mislim manjše barke.
Nobenih sprememb!!!
Lokacije so seveda že davno fiksno določene:
1. dan, četrtek zvečer, 25.06.2015 - BALVANIDA
2. dan, petek zvečer, 26.06.2015 - SILBA
3. dan, sobota zvečer, 27.06.2015 - še ni določeno, odvisno od vremena in pa želja večine. Verjetno se bomo že razkropili, saj tisti, ki gremo nazaj na sever, nimamo namena v nedeljo cel dan pluti iz kakega Dugega otoka...
Podobno tisti, ki greste proti Dalmaciji, ne boste šli na recimo Rab ali podobno... Dogovor za 3. dan bo padel med samo ruto na Silbi, zelo verjetno pa bo 3. dan že več skupin.

Nobenih sprememb!!!
Lokacije so seveda že davno fiksno določene:
1. dan, četrtek zvečer, 25.06.2015 - BALVANIDA
2. dan, petek zvečer, 26.06.2015 - SILBA
3. dan, sobota zvečer, 27.06.2015 - še ni določeno, odvisno od vremena in pa želja večine. Verjetno se bomo že razkropili, saj tisti, ki gremo nazaj na sever, nimamo namena v nedeljo cel dan pluti iz kakega Dugega otoka...

Mi smo že v Balvanidi. Boj je cca 10kom ostalo bo sidranje. Boje imajo muringe nazaj k obali... Majster se ni dal za popust zmenit za danes, upam da mu bo "direktor" dal dovoljenje za jutri...
Je pa šlampast ko sto mater; katamaran se je ravno priveza za bojo in mu je sel takoj pokasirat ni mu pa povedal da si mira muring nazaj potegnit, sem ga miral jaz spomnit...ne da se mu niti dihat , keri lenuh....
Vseeno je fajn, sonce, mirno morje, meduze v zalivu edino malo nagajajo...
Se vidimo!!!!
Je pa šlampast ko sto mater; katamaran se je ravno priveza za bojo in mu je sel takoj pokasirat ni mu pa povedal da si mira muring nazaj potegnit, sem ga miral jaz spomnit...ne da se mu niti dihat , keri lenuh....
Se vidimo!!!!
bošta napisal/-a:Mi smo že v Balvanidi. Boj je cca 10kom ostalo bo sidranje. Boje imajo muringe nazaj k obali... Majster se ni dal za popust zmenit za danes, upam da mu bo "direktor" dal dovoljenje za jutri...
Se vidimo!!!!
Preštejmo se...
1,2,3,4.????
Kontingent Krk?, Istra,....
Bo kar zagata, ker so trenutno Ita, Nemci, Avstrijci,.... na bojah, jaz pa nimam take "frštarkerije", da bi jih pregnal
https://vodovod-rh.si/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti