Iščem apartma blizu morja - za mlado družinico - Cres ali Ra
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Iščem apartma blizu morja - za mlado družinico - Cres ali Ra
Podzrav vsem morjeplovcem,
Do sedaj sva z ženo vedno dopustovala v šotoru, največkrat v Valunu na otoku Cresu. Imamo 3-metrski gumenjak s 15-konjskim motorjem in bilo perfektno. Marca pa smo dobili novega člana družine in zato razmišljamo, da bi najeli apartma. Prosim vas, če mi lahko svetujete primeren apartma za 3 osebe, ki je blizu morja. Gledal sem apartmaje v Valunu, vendar na netu ni kaj preveč izbire, pa tudi drugače ni tam ni prav preveč apartmajev. Druga lokacija, ki jo imam v mislih pa je otok Rab. Samo tam sem bil le enkrat, zato ne poznam primernih krajev. Dobro se mi zdi, ker se tam najdejo peščene plaže, kar bi ilo za malega še boljše. Aja, pa plaže, ki bi bile dostopne z našim čolnom bi morale imeti naravno senco.
Hvala za odgovore,
lp
Do sedaj sva z ženo vedno dopustovala v šotoru, največkrat v Valunu na otoku Cresu. Imamo 3-metrski gumenjak s 15-konjskim motorjem in bilo perfektno. Marca pa smo dobili novega člana družine in zato razmišljamo, da bi najeli apartma. Prosim vas, če mi lahko svetujete primeren apartma za 3 osebe, ki je blizu morja. Gledal sem apartmaje v Valunu, vendar na netu ni kaj preveč izbire, pa tudi drugače ni tam ni prav preveč apartmajev. Druga lokacija, ki jo imam v mislih pa je otok Rab. Samo tam sem bil le enkrat, zato ne poznam primernih krajev. Dobro se mi zdi, ker se tam najdejo peščene plaže, kar bi ilo za malega še boljše. Aja, pa plaže, ki bi bile dostopne z našim čolnom bi morale imeti naravno senco.
Hvala za odgovore,
lp
Nasproti Valuna,na drugi strani se nahaja turistično naselje Stara Gavza,ki je tik ob morju. Je v lasti SŽ, kjer letujejo zaposleni na SŽ.
Vendar je letos, kar nekaj hišic (za 6 oseb) in garsonjer (za3 osebe),ki niso zasedene, tako,da lahko najamejo tudi nezaposleni na SŽ.
Imajo tudi 3-4 priveze za manjše čolne (do 5m) na pomolu.
Meni se zelo dopade,zaradi bližine mesta,črpalke, varnega priveza.
Tam sem bil že petkrat in tudi to sezono bom.
Za več info prilagam link:
http://www.sz-zip.si/index.php?id=89&tx_jrssg_pi1[pointer]=4&tx_jrssg_pi1[mode]=1&cHash=731faf8337k:
Vendar je letos, kar nekaj hišic (za 6 oseb) in garsonjer (za3 osebe),ki niso zasedene, tako,da lahko najamejo tudi nezaposleni na SŽ.
Imajo tudi 3-4 priveze za manjše čolne (do 5m) na pomolu.
Meni se zelo dopade,zaradi bližine mesta,črpalke, varnega priveza.
Tam sem bil že petkrat in tudi to sezono bom.
Za več info prilagam link:
http://www.sz-zip.si/index.php?id=89&tx_jrssg_pi1[pointer]=4&tx_jrssg_pi1[mode]=1&cHash=731faf8337k:
Vpiši na googlu Supetarska draga in se ti bo izpisalo mnogo tega.
Prijetno iskanje ti želim.
Ali pa povprašaj tule kjer bom jaz www.rab-supetarska.com/slo.htm
Prijetno iskanje ti želim.
Ali pa povprašaj tule kjer bom jaz www.rab-supetarska.com/slo.htm
Ljubitelj narave
- jutri pa res
- Viceadmiral
- Kraj: Maribor
bouton napisal/-a:Iz lastnih izkušenj ti povem, da če sta bila sama najbolj zadovoljna v šotoru, bo tako tudi z dojenčkom. Ne si zaradi otroka omejit užitkov v naravi. Midva imava štiri otroke in smo probali razne variante, pa imamo vsi še vedno najlepše spomine na šotor oziroma navtično kampiranje.
Podpis, le da imam samo 2 otroka in kod dojenčka sta kampirala s starimi starsi
jutri pa res napisal/-a:Na Rabu je največ apartmanov s privezi v Barbatu. Ampak tam ni praktično nikakršne plaže, vse so sami pomolčki, kar pa za čolnarje ponavadi ni problem.
Tudi male plazice so in to s peskom
Klaus
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost