7. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Lepo, na meniju bosta kot vsako leto samo dve stvari. Če kdo želi še kaj drugo lahko prinese zraven in bom spekel.
Prijavljeni do sedaj:
- mi2
- mile 2x
- admin 2x
- DTM 2x
- theDamjan
- medvedi (čuda)
Prijavljeni do sedaj:
- mi2
- mile 2x
- admin 2x
- DTM 2x
- theDamjan
- medvedi (čuda)
Nazadnje spremenil janadino, dne To Jun 23, 2015 16:34, skupaj popravljeno 4 krat.
Guma je guma, zaenkrat.
Se že zbiramo, vem pa da nas bo tam več... Moj telefon kar nekaj zvoni zadnja 2 dneva, vsi bi prišli, če bodo uspeli, itd... Fantje, prosim dajte se zoorganizirat in pridite, Janadinu pa javite kdo pride, da nabavi dovolj vsega! Ja ta fešta ne bo čisto zastonj, stroške bomo razdelili. In tudi če se ne boš prijavil, pa prideš zraven, bo treba "takujin" (denarnica) odpret!
Admin ziher ne samo 1x, piši 2x, pa računaj še 2x v sosednjem bircu, pa še 2x za tistega, ki bo po cesti šel mimo in trobil...
Pretiravat pa ne z mesom, da ne bo potem na ruti v mojem Cobb-u gorela kaka večna lučka!

Admin ziher ne samo 1x, piši 2x, pa računaj še 2x v sosednjem bircu, pa še 2x za tistega, ki bo po cesti šel mimo in trobil...

Pretiravat pa ne z mesom, da ne bo potem na ruti v mojem Cobb-u gorela kaka večna lučka!

ruta
Evo danes se odbpravljamo na dopust.
Jutri štartamo s Krka Omišalj se vidimo če bo vse ok. - vreme motorizacija..., gremo na Cres ali Unije odločitev pade jutri.
Lepo se imejte
se vidimo
Jutri štartamo s Krka Omišalj se vidimo če bo vse ok. - vreme motorizacija..., gremo na Cres ali Unije odločitev pade jutri.
Lepo se imejte
se vidimo

- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta